Teknikkurs i baseløft (styrkeløft) 5. september 2015

TEKNIKKURS I BASELØFT: LØFT TYNGRE OG TRYGGERE!

Jeg gjentar suksessen og arrangerer nok et teknikkurs i baseløft sammen med Norgesrekordholder i knebøy og markløft, Bo André Bergan.

Meld deg på nå!

Sted: Magnat Performance Center, Skøyen, Oslo.
Dato: Lørdag 5. september 2015.
Tid: Fra 1100.
Varighet: 5-6 timer.
Pris: 1 999,- NOK. 
Antall plasser: 9 – førstemann til mølla! PS: Det er fortsatt et par ledige plasser!
Påmelding: coach@fredrikgyllensten.no.
Trenere: Fredrik Gyllensten & Bo André Bergan.

-> Omtaler fra tidligere deltakere: https://www.fredrikgyllensten.no/2015/02/21/omtaler-fra-workshops-i-styrkeloftbaseloft/

IMG_2490

Kurset starter med litt teori og prinsipper rundt idretten styrkeløft og øvelsene knebøy, benkpress og markløft, også brukes resten av tiden til teknikktrening i disse øvelsene. Kurset avsluttes med muligheten til å «teste» seg litt med tyngre vekter.

Målet mitt er at alle skal sitte igjen med økt forståelse for øvelsene og prinsipper vi kan basere treningen på, samt en bedre løfteteknikk slik at du kan løfte mer og tryggere enn du gjorde før kurset.

Coachingen tilpasses individet, og det eneste som kreves at forkunnskaper er at du bør ha trent noe styrketrening tidligere. Du må på ingen måte være noen mester på styrketrening, men du bør ha noe erfaring med det fra før av.

Kurset er perfekt for deg som ønsker å utvikle din teknikk i baseløftene slik at du kan løfte tyngre og tryggere, samt deg som driver med eller har planer om å drive med styrkeløft, enten det er på hobbybasis eller høyere nivå. Personlig trenere og instruktører som ønsker å lære bort øvelsene til andre er selfølgelig også velkommen!

Har du noen spørsmål, eller har du lyst til å melde deg på? Ta kontakt med meg på coach@fredrikgyllensten.no.

For påmelding, inkluder følgende informasjon:
– Fullt navn:
– Fødselsdato:
– Adresse:
– Tlf. nr.:
– E-post: