Coaching

Trening er min lidenskap såvel som mitt arbeid, og dette er hva jeg skal leve av resten av mitt liv. Jeg gjør alltid mitt ypperste for å levere den beste tjenesten jeg kan til alle mine kunder, uansett erfaring og nivå.

Jeg tilbyr en rekke forskjellige coachingprodukter, både i form av fysiske timer og treningsprogram med oppfølging over nett.

Hvem kan trene med meg?
Min spesialitet er innenfor styrketrening, og jeg jobber mye med folk som er glad i styrketrening og ønsker å utvikle sin styrke og/eller muskelmasse og fysikk. Jeg jobber også mye med idrettsutøvere innenfor grenene vektløfting, styrkeløft og crossfit. Jeg jobber også med personer som er helt nye til styrketrening, men som ønsker optimale resultater fra dag én.

Både nybegynnere og erfarne løftere er med andre ord velkommen hos meg.

Interessert?
Send meg en e-post til coach@fredrikgyllensten.no eller kontakt meg via interesseskjemaet nedenfor, så kommer jeg tilbake til deg med mer informasjon. Fortell meg gjerne kort hvem du er og hvor du vil med treningen, så kan jeg komme med et passende tilbud skreddersydd for deg.

Jeg tilbyr gode løsninger både for deg som ønsker og har mulighet til fysiske timer i Oslo, og deg som er interessert i oppfølging over nett. De fleste av mine kunder har coachingpakker som inkluderer personlige treningsprogrammer og tett oppfølging over nett, og dette kan kombineres med fysiske coachingtimer – som de da bestiller selv etter ønske og behov.

Fyll gjerne ut interesseskjemaet nedenfor med litt kort og konkret informasjon om deg og hva jeg kan hjelpe deg med, så svarer jeg på eventuelle spørsmål du har og sender deg uforpliktende informasjon om hva jeg kan tilby. Jeg har ikke alltid ledig kapasitet for alle mine coachingprodukter, men om jeg ikke har ledig når du tar kontakt så tilbyr jeg venteliste. Om du er interessert i fysiske timer så er det flott om du tar med litt informasjon om hvilke tidspunker som passer for deg på en normal uke, slik at jeg lettere kan finne ut om jeg har kapasitet til deg.

Om du er interessert i treningsprogram for vektløfting eller treningsprogram for styrkeløft, så tilbyr jeg også semi-personlig programmering til en god pris – les mer og bestill uten bindingstid her
Er du derimot interessert i PT-timer og/eller helt personlig treningsprogrammering, ber jeg om at du tar kontakt via interesseskjemaet nedenfor. 

Tips: For å være sikker på at du mottar mitt svar, så kan det være lurt å legge til min e-post adresse i kontaktlisten på din e-postkonto: coach@fredrikgyllensten.no

Interesseskjema:

Skriv gjerne kort og konkret hvem du er og hva jeg kan hjelpe deg med 🙂

20150712_Fredrik_0627

Comments are closed.