Coaching

Som personlig trener og coach er mitt mål å være blant de ledende i Norge innen maksimal styrketrening, vektløfting og styrkeløft. Jeg er dedikert til å trene både aktive utøvere og hverdagsmennesker som søker ekstraordinære resultater. Jeg forplikter meg til kontinuerlig utvikling, fordi jeg tror at læringsprosessen aldri tar slutt. Den dagen man slutter å lære, mister man verdifull innsikt og muligheter til å forbedre seg.

Hvem kan trene med meg?

Jeg spesialiserer meg på styrketrening og har bred erfaring med å hjelpe kunder som er entusiastiske om å forbedre sin styrke, muskelmasse og fysikk. Dette inkluderer idrettsutøvere fra disipliner som vektløfting, styrkeløft og crossfit. Uansett om du er nybegynner eller en erfaren utøver, tilbyr jeg skreddersydde treningsløsninger som er unikt tilpasset hver enkelt kunde for å hjelpe dem å nå sine mål.

20150712_Fredrik_0572

Om du er interessert i et samarbeid, send meg en uforpliktende e-post til coach@fredrikgyllensten.no eller fyll inn skjemaet nedenfor, så finner vi fram til en samarbeidsplan som passer for deg – dine mål, og din økonomi. 

Fysiske coachingtimer foregår i Oslo på Magnat Center på Skøyen eller Pumphouse på Ryen (kun torsdager).  Jeg tilbyr coaching både til medlemmer og ikke-medlemmer. Jeg tilbyr også treningsprogammering og oppfølging over nett/app, og mange av mine kunder velger å kombinere slik digital oppfølging, med fysiske timer etter ønske og behov. 

Jeg har ikke alltid ledig kapasitet for alle mine coachingtjenester, men om jeg ikke har ledig kapasitet når du tar kontakt så tilbyr jeg venteliste eller henvisning videre til andre dyktige coacher. Om du er interessert i fysiske timer så er det flott om du tar med litt informasjon om hvilke tidspunkter som passer for deg, slik at jeg lettere kan finne ut om jeg har kapasitet til deg.

Kontaktskjema:

Skriv gjerne kort og konkret hvem du er og hva jeg kan hjelpe deg med 🙂

Tips: For å være sikker på at du mottar mitt svar, så kan det være lurt å legge til min e-post adresse i kontaktlisten på din e-postkonto: coach@fredrikgyllensten.no

Min bakgrunn og kvalifikasjoner

Jeg har vært fulltids engasjert i treningsbransjen siden 2011 og har en rekke kvalifikasjoner og erfaringer gjennom denne tiden:

Erfaring:

 • Har jobbet fulltid med trening siden 2011, med posisjoner hos Elixia Sjølyst, Magnat Center, Oslo Performance Center og Pumphouse.
 • Aktiv konkurranseløfter i vektløfting siden 2012.
 • Bred erfaring som coach for både mosjonister og idrettsutøvere innen vektløfting, styrkeløft og Crossfit.
 • Regionstrener for Østlandet vektløfterregion siden 2017.
 • Medgründer og styremedlem i Christiania Atletklubb, og tidligere styremedlem i Norges Vektløfterforbund.
 • Har undervist i styrketrening og vektløfting ved Høyskolen Kristiania over flere år, og ledet kurs i olympisk vektløfting og styrkeløft siden 2013.

Utdanning og kurs:

  • Sertifisert Personlig Trener fra Active Education (Høgskolen i Hedmark), 2011.
  • Har deltatt på en rekke kurs og sertifiseringer, inkludert Elixia Education, EXOS Performance Mentorships level 1 og 2, Functional Movement Screen sertifisering, Eleiko Strength Coach Certification level 1, 2 og 3, samt Norges Vektløfterforbunds Trener 1 og 2 sertifisering, og en rekke øvrige konferanser med bl.a. Alan Aragon, Dmitry Klokov, Eleiko Lifting Camp, AFPT Convention,  Norges Vektløfterforbund mm.

20150712_Fredrik_0627

Min filosofi

Trening for meg handler ikke bare om utseende. Selv om fysisk fremtoning kan være en motivasjon, legger jeg vekt på treningens rolle i å forbedre livskvaliteten. En sterk og funksjonell kropp er essensiell for å møte dagliglivets krav uten smerte og ubehag. Jeg streber etter at mine kunder ikke bare skal se bra ut, men også føle seg fantastiske og leve livet fullt ut.

Hvorfor velge meg?

 • Lidenskap: Jeg ser på min rolle som personlig trener ikke bare som en jobb, men som en livslang karriere. Jeg er dypt engasjert i hver klients suksess.
 • Kontinuerlig Læring: Jeg verdsetter både formell utdanning og selvstudium. Jeg er alltid på jakt etter ny kunnskap og ferdigheter.
 • Erfaring: Jeg praktiserer det jeg lærer. Som aktiv utøver av olympisk vektløfting, forstår jeg de fysiske og mentale aspektene ved trening.
 • Omsorg: Jeg bryr meg genuint om mine kunders velvære og suksess. Jeg tror på å bygge varige relasjoner basert på tillit og respekt.

«Knowledge is recognizing what you know and what you don’t.»
– Confucius

Foto: Janicke Walle Jensen. 

charles poliquin

Etter en internasjonal konferanse om styrketrening på NIH ble jeg sittende i flere timer å snakke med selveste Charles Poliquin – kanskje verdens mest kjente «strength coach». Han har jobbet med en haug idrettsutøvere og kjendiser, og har blant annet trent OL-medalister i 17 forskjellige idretter. Jeg er ikke enig i alt han sier og mener, men han kan vanvittig mye og har mye godt å lære bort.

Alan Aragon, Børge Fagerli, Martin Norum

Å sosialisere med andre i samme bransje er en flott måte å lære og utvikle seg på. Her fra Alan Aragon’s UK Conference 2013 med (f.v.) Børge Fagerli, Meg, Alan Aragon, og Martin Norum.

 

Hans Martin Arnesen er en av mine mentorer. Han er over 70  år gammel og har drevet med styrketrening siden tenårene. Han har plukket opp en ting eller to på den tiden. I 2010 tok han verdensrekord i sin klasse i markløft med vanvittige 208 kg. Her ble han den første nordmann over 70 til å støte (løfte over hodet) mer enn sin egen kroppsvekt.

Hans Martin Arnesen er en av mine mentorer. Han er over 70  år gammel og har drevet med styrketrening siden tenårene. Han har plukket opp en ting eller to på den tiden. I 2010 tok han verdensrekord i sin klasse i markløft med vanvittige 208 kg. Her ble han den første nordmann over 70 til å støte (løfte over hodet) mer enn sin egen kroppsvekt.