Bokanmeldelse: Eat STOP Eat (New Edition!) av Brad Pilon

Eat stop Eat er en overraskende god e-bok om ernæring. Jeg leste første versjon av for et års tid siden, og leste ferdig denne nyoppdaterte versjonen i går.

Den oppdaterte boken er større og enda bedre enn den første versjonen.

Forfatter Brad Pilon

Boken handler om periodisk faste som en slankemetode, informasjonen er definitivt forskningsbasert med ca 150 forskningsreferanser, men likevel veldig lettlest! Det er en kombinasjon man ikke finner så ofte, og resultatet er veldig bra. Brad Pilon går inn og svarer tydelig på så og si alle spørsmål som dukker opp når man snakker om faste, han bryter vanlige myter med forskningsbasert kunnskap, og kommer også med en rekke praktiske forslag.

Om du er interessert i ernæring er det absolutt en bok å anbefale, selv om dette er en bok for ‘massene’, og er blitt veldig suksessfull. Absolutt også å anbefale for folk som ønsker en enkel strategi for å kvitte seg av unønsket kroppsfett.

Boka er ikke bare informativ, strategiene i boka fungerer også meget godt.

Så, hva er negativt med boka? Selv om jeg selv strukturerer måltidene mine rundt periodisk faste, så synes jeg at han roser ting litt vel opp i skyene i denne boka, og til tider fokuserer for mye på de positive effektene, og ser litt ensidig på det. Dette er dog å forvente i en bok for massene, og Brad gjør faktisk dette i langt mindre grad her enn de fleste forfattere av bøker om ernæring og slanking gjør.

Videre kan jeg nevne at jeg selv foretrekker periodisk faste slik som Martin Berkhan anbefaler det i sin Leangains protokoll.

Boka er på 143 sider, og kan fint leses gjennom på en dag.

Jeg vil også nevne at salgssiden til Eat stop Eat er veldig, hva skal jeg si.. ‘Selgende’.. Den er veldig typisk en salgsside for selv-hjelp type e-bøker, og kan virke ganske useriøs for folk som har en seriøs interesse for ernæring, men boka overrasket meg på en positiv måte :)

Terningkast: *** **+ (5+)

Comments are closed