Visjon

Min visjon som coach er å bli en av de aller fremste coachene i verden for vektløfting og styrkeløft. Jeg skal trene en kombinasjon av seriøse utøvere og «vanlige folk» som ønsker uvanlige resultater, og jeg skal alltid strebe etter å utvikle meg videre.

Den dagen du tror du vet alt, er du i mine øyne ikke lenger en god coach.

20150712_Fredrik_0572Det tar tid å bli best, og jeg er ikke der enda, men jeg jobber på det hver eneste dag.

Hvem kan trene med meg?
Min spesialitet er innenfor styrketrening, og jeg jobber mye med folk som er glad i styrketrening og ønsker å utvikle sin styrke og/eller muskelmasse og fysikk. Jeg jobber også mye med idrettsutøvere innenfor grenene vektløfting, styrkeløft og crossfit.

Som kunde av meg kan du forvente at jeg gjør mitt absolutt ypperste for at du skal få til det du ønsker med treningen, og derfor lager jeg alltid personlige løsninger tilpasset hver unike kunde. Både nybegynnere og konkurrerende utøvere er velkommen hos meg.

For mer informasjon om mine tjenester, se Coaching.

Kontaktinfo: coach@fredrikgyllensten.no

Mer informasjon om meg og min historie som coach finner du nedenfor:

Mer om meg som Coach:

Jeg er lidenskapelig opptatt av styrketrening og kosthold for optimalisert ytelse – både i idrett og hverdagen. Trening for utseende alene er ikke min lidenskap, men resultatene fra prestasjonsrettet styrketrening vil definitivt også synes utenpå. Utseende er viktig for mange, og trening og kosthold er flotte verktøy for forbedringer på det området, som igjen kan gjøre at du føler deg bedre, men – for meg er det også viktig at treningen underbygger en kropp som fungerer godt under de arbeidskravene du stiller på den. Om du føler deg svak og lite energisk, eller går rundt med kroniske smerter, så fungerer ikke kroppen din som den burde. Du skal ikke bare se bra ut, du skal føle deg bra, og du skal ha en kropp som tillater deg å leve slik du ønsker å leve. Det handler om livskvalitet.

VERV:
– Arbeidet fulltid med trening siden 2011.
– Coach på Magnat Center på Skøyen i Oslo, med spisskompetanse på styrketrening og idrettsgrenene vektløfting og styrkeløft.
– Regionstrener for Østlandet vektløfterregion siden 2017.
– Tidligere styremedlem i Norges vektløfterforbund.
– Styremedlem og gründer i Christiania Atletklubb.
– Underviser i styrketrening på Høyskolen Kristiania siden 2017.
– Kursholder siden 2013.

KURS, SERTIFISERINGER & ERFARINGER:
– 2011: Sertifisert Personlig Trener, Active Education (Høgskolen I Hedmark).
– 2011: Elixia Education: PT Del 1, Oslo.
– 2012: Studietur til USA; Besøkte blant annet Robert Dos Remedios, Results Fitness, Bob Takano & California Strength/Glenn Pendlay.
– 2012: ICST; 8th International Conference on Strength Training, Oslo.
– 2013: Athletes Performance; Performance Mentorships; Phase 1, Oslo.
– 2013: Functional Movement Screen (FMS) Kurs/Sertifisering, Oslo.
– 2013: Eleiko Strength Coach Certification Level 1, Oslo.
– 2013: Eleiko Strength Coach Certification Level 2, Oslo.
– 2013: AAUKC; Alan Aragon’s UK Conference, London.
– 2013: Eleiko Strength Coach Certification Level 3, Halmstad.
– 2014: Workshop med Dmitry Klokov, verdensmester i Vektløfting.
– 2014: Eleiko Lifting Camp, Halmstad, Sverige.
– 2014: AFPT Convention, Beitostølen.
– 2014: AAUKC; Alan Aragon’s UK Conference, London
– 2015: Eleiko Lifting Camp, Halmstad, Sverige.
– 2015: EXOS / Athletes Performance; Performance Mentorships; Phase 2, Oslo.
– 2015: AFPT Convention, Oslo.
– 2016: Norges Vektløfterforbund: Trener 1 sertifisering, del 1, 2 og 3.
– 2016: AFPT Convention, Oslo.
– 2017: AFPT Convention, Oslo.

KONKURRANSER:
– Østlandsmesterskap vektløfting 2013: 2. plass i -77 kg-klassen.
– Norgesmesterskap vektløfting 2013: 7. plass i -77 kg-klassen.
– Kretsmesterskap Østlandet vektløfting 2013: 1. plass -77 kg-klassen.
– Østlandsmesterskap vektløfting 2014: 2. plass i -77 kg-klassen.
– Norgesmesterskap vektløfting 2014: 4. plass i -77 kg-klassen.
– Norgesmesterskap vektløfting 2015: 4. plass i -77 kg-klassen.
– Norgesmesterskap vektløfting 2016: 4. plass i -77 kg-klassen.
– Regionsmesterskap i 5-kamp i vektløfting 2016: 1. plass i -85 kg-klassen.
– Regionsmesterskap i vektløfting 2016: 2. plass i -85 kg klassen, samt 2. plass på tvers av alle vektklasser.
– Østlandsmesterskap i vektløfting 2018: 1. plass i -77 kg klassen.
– Norgesmesterskap vektløfting 2018: 3. plass i -77 kg-klassen.

Foto: Janicke Walle Jensen.

KONTAKTINFO:
– E-post: coach@fredrikgyllensten.no

Jeg startet min karriere på Elixia Sjølyst, det var et flott sted for å bygge erfaring i treningsbransjen på en trygg og god måte, med flotte kollegaer, men jeg flyttet over til Magnat Performance Center på Skøyen (før det åpnet), som passer langt bedre med mine mål og ønsker. Her er det fokus på resultater, og med treningssenter, fastlegesenter og fysioterapi under samme tak, er det lagt opp til et unikt tverrfaglig samarbeid hvor leger, fysioterapauter, trenere og veiledere lærer og diskuterer med hverandre. Starter du et samarbeid med meg, kan du stole på at jeg i samarbeid med mine kollegaer vil jobbe hardt sammen med deg for å sørge for at du optimaliserer treningen og kostholdet ditt, slik at du får de resultatene du ønsker.

Hvorfor velge meg?

Det er mange dyktige trenere og veiledere der ute, og mange ikke fullt så dyktige. Alle har forskjellige styrker og svakheter, og for at du skal finne ut om jeg er et godt valg for deg, finner du her litt informasjon om hva jeg mener er noen av mine styrker som coach på Magnat Center.

1. Lidenskap: Mange trenere ser på jobben som personlig trener som noe midlertidig, det gjør ikke jeg. Jeg er lidenskapelig opptatt av trening, og ønsker å jobbe med dette resten av livet. Jeg har funnet min passion. Jeg ønsker virkelig at du skal få de resultatene du ønsker. Jeg bryr meg.

«A life without passion is like a pizza without cheese!»
– Alan Aragon

2. Selvlære: Formell utdannelse kan være meget bra det, men jeg tror at man er nødt til å ha et driv og sult etter å hente kunnskap også på egenhånd, om man ønsker å bli virkelig god i noe. Jeg arbeider veldig strukturert med å lese og lære, også under hektiske arbeidsdager. Videre utdannelse og læring er en prioritet.

3. Jeg vet ikke alt, og alle har noe å lære bort: Jeg innser mine egne begrensninger, og vet at jeg har mye å lære. Dette er viktig – jeg blir aldri utlært! Jeg lytter til andre og prøver å plukke opp nye ting hver dag, og innser at alle har noe å lære bort. Det å diskutere og sosialisere med andre i samme bransje er veldig viktig om man ønsker å være blant de beste.

«Knowledge is recognizing what you know and what you don’t.»
– Confucius

charles poliquin

Etter en internasjonal konferanse om styrketrening på NIH ble jeg sittende i flere timer å snakke med selveste Charles Poliquin – kanskje verdens mest kjente «strength coach». Han har jobbet med en haug idrettsutøvere og kjendiser, og har blant annet trent OL-medalister i 17 forskjellige idretter. Jeg er ikke enig i alt han sier og mener, men han kan vanvittig mye og har mye godt å lære bort.

Alan Aragon, Børge Fagerli, Martin Norum

Å sosialisere med andre i samme bransje er en flott måte å lære og utvikle seg på. Her fra Alan Aragon’s UK Conference 2013 med (f.v.) Børge Fagerli, Meg, Alan Aragon, og Martin Norum.

Hans Martin Arnesen er en av mine mentorer. Han er over 70  år gammel og har drevet med styrketrening siden tenårene. Han har plukket opp en ting eller to på den tiden. I 2010 tok han verdensrekord i sin klasse i markløft med vanvittige 208 kg. Her ble han den første nordmann over 70 til å støte (løfte over hodet) mer enn sin egen kroppsvekt.

Hans Martin Arnesen er en av mine mentorer. Han er over 70  år gammel og har drevet med styrketrening siden tenårene. Han har plukket opp en ting eller to på den tiden. I 2010 tok han verdensrekord i sin klasse i markløft med vanvittige 208 kg. Her ble han den første nordmann over 70 til å støte (løfte over hodet) mer enn sin egen kroppsvekt.

4. Jeg trener seriøst selv! «Learn by doing» er et populært uttrykk. Det er vanskelig å bli en skikkelig god trener uten å trene selv, uten å kjenne svetten og slitet selv. Oppturer og nedturer. Jeg lærer mye om styrketrening av min egen idrett – nemlig olympisk vektløfting.

5. Jeg bryr meg! Jeg ønsker at mine kunder skal lykkes – jeg ønsker fornøyde kunder, og ikke minst: jeg liker å glede andre mennesker.

«If you want others to be happy, practice compassion. If you want to be happy, practice compassion.»
– Dalai Lama

Om du er interessert i et samarbeid, send meg en uforpliktende e-post til coach@fredrikgyllensten.no eller fyll inn skjemaet nedenfor, så finner vi fram til en samarbeidsplan som passer for deg – dine mål, og din økonomi. 

Coaching foregår på Magnat Center på Skøyen i Oslo.  Jeg tilbyr coaching på Magnat både til medlemmer og ikke-medlemmer, og har du ikke har mulighet til å trene i Oslo kan jeg også tilby online coaching-tjenester. 

Kontaktskjema:

Skriv gjerne kort og konkret hvem du er og hva jeg kan hjelpe deg med 🙂

One Comment

  1. Pingback: Julesamling og løftekonkurranse (veldedighet) – Fredrik Gyllensten – Coach i Oslo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.