Kurs: olympiske løft for personlige trenere og idrettstrenere.

I sommer holder jeg et eksklusivt kurs i olympisk vektløfting for personlige trenere. Kurset avholdes søndag 17. juli, og for å sikre tett oppfølging til alle deltakerne er det kun plass til 6 deltakere!

Påmelding eller spørsmål: coach@fredrikgyllensten.no .

ol kurs

Kurset går over en hel dag, og består av både teori og praksis. Kurset er beregnet for personlige trenere og andre som jobber med trening, og målet er at man skal tilegne seg grunnleggende teoretisk kunnskap om olympisk vektløfting, samt kunnskap om hvordan man i praksis kan lære bort olympiske løft og varianter av disse til alle slags personer. Vi går også gjennom hvordan man kan planlegge bruken av disse øvelsene i et helhetlig treningsprogram både for «mannen i gata» og idrettsutøvere.

Det kreves ingen spesifikke forkunnskaper om olympiske løft, men kunnskap og erfaring om grunnleggende styrketrening er et krav.

Hovedmålet med kurset er å øke kunnskapen om vektløfting og hvordan man kan lære bort olympiske løft til andre, men deltakerne vil også få mulighet til å løfte selv og motta instruksjoner rundt sin egen løfting. Kurset begynner kl. 1200 og varer til vi har kommet oss gjennom alt vi skal (ca 6 timer).

INFO:
* Kursholder: Fredrik Gyllensten. Mer info om meg: https://www.fredrikgyllensten.no/visjon/
* Varighet: Fra 1200 og ca 6 timer framover.
* Pris: Kurset koster 2 000 kr for en hel dag med teori og instruksjon.
** Kursdeltakere for også mulighet til å investere i en full måned med min premium coachingpakke etter kurset. Denne pakken inkluderer én privat fysisk coachingtime, personlig treningsprogram, og tett oppfølging over nett (inkl. tilbakemelding på videoer). Prisen for denne pakken er normalt 3 600 kr, men kursdeltakerne får mulighet til å kjøpe denne pakken for kun 2 000 kr.

** TILBUD **
Ved påmelding senest i morgen tirsdag 28. juni får du hele 25 % rabatt ved bestilling av både kurs og coachingpakke; det vil si at total pris blir kun 3 000 kr, og dette inkluderer: hele kurset, én privat fysisk coachingtime, personlig treningsprogram, og tett oppfølging over nett i en hel måned (inkl. tilbakemelding på ubegrenset med videoer)

PÅMELDING ELLER SPØRSMÅL?
Fyll inn følgende og send til meg på coach@fredrikgyllensten.no

– Navn:
– Fødselsdato:
– Adresse:
– Tlf.:
– E-Post:

PS: Med kun seks plasser tilgjengelig lønner det seg å sende inn påmelding umiddelbart om du er interessert i å være med.

Comments are closed.