TAR DU KREATIN MONOHYDRAT?

Kosttilskudd er en stor bransje, og dessverre er det slik at mange at tilskuddene folk bruke sine penger på har lite eller ingen bevis for dets effekt. Heldigvis finnes det også noen få kosttilskudd med solide bevis for positiv effekt, og hva gjelder prestasjonsfremmende midler så er det her ingen som kan konkurrere med kreatin monohydrat.

Kreatin monohydrat.

Kreatin monohydrat.

Kreatin har blitt forsket på i flere tiår, og det er meget godt dokumentert at det er veldig trygt, og har en rekke positive effekter:

* ØKT STYRKE
* ØKT MUSKELMASSE
* STERKERE SKJELETT
* BEDRE KOGNITIV FUNKSJON

En effektiv dose på 3 gram om dagen koster deg kun 13 kroner i måneden (basert på kjøp av 2 kg hos Proteinfabrikken), men på tross av godt dokumentert effekt og hysterisk lav pris, er det min oppfatning at veldig mange som driver aktivt med styrketrening ikke tar dette tilskuddet. De gjør en feil.

Tar du kreatin?

PS: Innlegget er ikke sponset, og jeg har ingen avtale med noen som helst produsenter av kosttilskudd.

Comments are closed.