Hjemmetrening for trente personer?

I dagens krisesituasjon er en av konsekvensene at alle treningssentre er beordret stengt, og de fleste aviser har i den anledning postet artikler om hjemmetrening, for å inspirere folk til å holde seg fysisk aktive, selv man ikke kan dra på gymmet. Dette synes jeg er veldig bra, men felles for alle artiklene jeg har sett er at det er snakk om trening som på ingen måte er egnet for å gi noen god treningseffekt hos personer som allerede er godt trente! Dette til tross for at det finnes svært mye vi kan gjøre hjemme, som også gir effekt hos de som har trent mye!

Det finnes mange utfordrende øvelser som man kan gjøre hjemme!

Coachingpakke for hjemmetrening:

Jeg lanserer derfor nå en coachingpakke for hjemmetrening, hvor du får et helt personlig treningsprogram, laget for deg, din treningserfaring og dine mål. Programmet tilpasset nøyaktig det treningsutstyret du har tilgjengelig i disse dager, med daglig oppfølging og tilbakemelding på spørsmål og videoer (teknikk) om ønskelig.

Hva er inkludert?

 • Alltid nye, personlige treningsprogrammer.
 • Alltid nye, personlige kostholdsprogrammer og/eller kostholdsråd (til de som ønsker det).
 • Programmer levert gjennom en app (Bridge Athletic).
 • Tilbakemelding på spørsmål og kommentarer alle hverdager.
 • Tilbakemelding på teknisk utførelse på ubegrenset antall videoer.
 • Tilgjengelig for daglig oppfølging gjennom Bridge og Facebook messenger (eller SMS).

Vilkår:

 • Kostnaden for programmet og coachingen er 1 499 kr for resten av mars måned. Når krisetiltakene mot koronaviruset stanses, mer spesifikt regjeringens krav om stengte treningssentre, kan du selv velge om du ønsker å fortsette abonnementet på online coaching. Velger du å fortsette, vil du naturligvis få nye programmer, hvor vi også benytter oss av utstyret du finner på ditt normale treningssenter. Velger du å avslutte, kanselleres avtalen umiddelbart, og du vil ikke motta noen nye regninger etter den første betalingen på 1 499 kr.
 • Når vi nærmer oss slutten av mars, vil jeg ta kontakt for å høre om du ønsker å fortsette coachingabonnementet, før nye fakturaer sendes ut.
 • All trening foregår på eget ansvar.

Ekstra vilkår for deg som fortsetter etter kriseperioden:

 • Velger du å fortsette, så vil du fra og med april måned motta en faktura på 1 999 kr den 1. hver måned, med betalingsfrist den 15. hver måned. Dette abonnementet vil løpe til oppsigelse.
 • Enkelte perioder i løpet av året må ekstra svartid påregnes pga. ferie. Jeg vil informere om ferieperioder god tid i forveien, og ferieperioder vil stort sett legges til juli og desember måned.

Interesseskjema:

Fyll ut denne om du er interessert i en coachingpakke for hjemmetrening. Om du kun har noen spørsmål, så holder det å fylle inn de tre første punktene. Om du derimot ønsker å bestille med engang, slik at du får programmet i løpet av to dager, fyll inn all informasjon.

Har du noen mål om å gå opp eller ned i vekt?
Skriv en kort beskrivelse av din treningserfaring, og hvordan du har trent de siste tre månedene:
Om du har noen skader eller smerteproblematikk for øyeblikk, beskriv disse.
Hvor mange økter i uken ønsker du? Jeg anbefaler seks økter i uken ved hjemmetrening
EMS står for «electrical muscle stimulation» og en en metode hvor elektroder festes på kroppen for å påføre et ytre elektrisk stimuli som får musklene til å trekke seg sammen. Metoden er godt dokumentert å fungere veldig godt både for utrente, trente, og elite nivå utøvere i en rekke forskjellige idretter. Jeg anbefaler apparatet Powedot, som kan bestilles bl.a. hos Gymgrossisten:
Er det noen spesifikke øvelser som du veldig gjerne ønsker å ha med i et treningsprogram, eller noe du absolutt ikke ønsker?
Har du noen kommentarer eller spørsmål?

Comments are closed.