Skal du trene i sommer / er du litt rar?

Nordmenn flest tilbringer mest mulig tid utendørs i sommerhalvåret, og trening er sjeldent førsteprioritet på sommeren, men ikke alle er som nordmenn flest. Noen er litt rare.

Er du som meg, og har planer om å trene i sommer, så har jeg flere sommertilbud på lager:

Noen er litt rare…

Coachingtimer:

Om du ønsker coachingtimer i sommer, så kan jeg ved bestilling i mai og juni tilby 12 timer til prisen av 10, eller 6 timer til prisen av 5. Tilbudet gjelder kun ved kjøp i mai og juni, men selv om du kjøper timene i sommer, så kan de også brukes etter sommeren.

Coaching:

Om du ønsker personlig treningsprogrammering og oppfølging over nett, så kan jeg ved bestilling i mai og juni tilby abonnement på dette for kun 1 999 kr per måned (normalpris 2 699). Om du kun ønsker personlig treningsprogrammering (uten oppfølging), så kan jeg tilby dette for kun 1 299/md. (normalpris 1 999).

Trene i Oslo?

Magnat Center tilbyr korttidsmedlemskap hvor du kan trene på Magnat for kun 200 kr for en uke, eller 499 for en måned. Gjelder hele sommeren.

Er du interessert i noen av tilbudene, eller har noen spørsmål? Send meg en melding her på Facebook, eller ta kontakt via kontaktskjemaet nedenfor – så hører du fra meg.

[wpforms id=»6265″ title=»true» description=»true»]

Comments are closed.