Bokanmeldelse: Never Eat Alone: And Other Secrets to Success, One Relationship at a Time, av Keith Ferrazzi

Never Eat Alone: And Other Secrets to Success, One Relationship at a Time, av Keith Ferrazzi

Never Eat Alone: And Other Secrets to Success, One Relationship at a Time er en bok av Keith Ferrazz som handler om å bygge et nettverk av relasjoner, og hvordan det er en viktig nøkkel for suksess og glede. Suksess i alle deler av livet, både profesjonelt og privat, er avhengig av andre mennesker.

Jeg har alltid vært en ganske sjenert og ikke en veldig ‘utgående’ person, men det er noe jeg jobber på å endre. Jeg har innsett at relasjoner og vennskap med andre personer er viktig, og det er grunnen til at jeg kjøpte denne boka, som jeg lyttet til som en lydbok, lest av Richard Harris.

Tittelen ‘Never Eat Alone’ er en merkverdig tittel som fanger blikket, men ikke noe boka sentrerer seg rundt – det nevnes ikke en eneste gang, og det er ikke ment bokstavelig, men det å spise sammen med andre er en av de mange metodene man kan benytte seg av for å bygge relasjoner med andre interessante mennesker, som er hva boka handler om.

Dette er absolutt en god bok, og jeg fant den veldig interessant. Absolutt en bok jeg kan anbefale.

Noe mer vil jeg egentlig ikke si om boka, annet enn jeg tror de aller, aller fleste vil dra nytte av å lese denne boka 🙂

 

0 Comments

  1. Hmm.. hørtes jo ganske så spennende ut! 😉
    Så stilig! 🙂 Hvor i Bali skal du? Og hvilken skole skal du reise med? 🙂

  2. Samme som deg – Active Education (så lenken din i Facebook-gruppa) 🙂