Chelsea kan nå Mester Liga finalen

Chelsea er utrolig nære deres første Champions League tittel. Chelsea har til nå vært heldig med trekningen, men har fremdeles en vei å gå før toppformen er på plass.

Dette er en gjestepost fra Betfair Norge.

Etter at milliardæren Romer Abramovich kjøpte opp Chelsea i 2003, ble de raskt en del av Europas eliteklubber. Wembley Stadion i London – ligger mindre enn 10 miles fra Chelseas hjemsted, og både lysten og iveren etter å få spille der er, om mulig, enda sterkere nå når finalen i Champions League skal gå av stabelen der.

Chelsea har avansert til semifinalen i fem av de siste sju årene, men led et nederlag mot Manchester United i 2008. De to årene som Chelsea ikke har nådd semifinalen, ble de slått ut av mesterskapets vinner.

Men nå viser Chelsea nye takter, og etter deres tredje Premier League tittel de siste seks årene, virker det som om Chelsea er i ferd med å oppnå den nødvendige formen for å nå toppen.

Chelsea har en grei oppgave foran seg i gruppespillet ettersom Marseille, Spartak Moskva og Zilina ble trukket ut til å spille i gruppe F sammen med de engelske mesterne. Marseille kunne vist seg å bli en større oppgave for Chelsea enn de kanskje hadde vært i stand til å takle, men ikke nok til avspore dem.

Carlo Ancelotti har nesten nøyaktig de samme spillerne på laget nå som da de scoret 103 mål i løpet av 38 Premier League kamper forrige sesong, og en frisk Michael Essien vil kunne gjøre midtbanen mye sterkere.

Abramovich har jo som kjent brukt noen kroner denne sesongen, og tilført den brasilianske midtbanespilleren Ramires fra Benfica, samt den israelske midtbanespilleren Yossi Benayoun fra Liverpool.

Engelske klubber har vunnet Champions League finalen i London (United i 1967-68 og Liverpool i 1977-78 på gamle Wembley Stadion), men aldri har en klubb fra byen løftet tittelen.

Favoritter til å vinne Champions League er Barcelona, med Real Madrid tett bak, og gamblere over det hele har stor tro på at Jose Mourinho skal dra inn enda en europeisk seier.

Comments are closed.