Restitusjon etter styrketrening?

– slik kan du «hente deg inn» raskere mellom treningsøkter!

God trening må til for å gi resultater, men hva du gjør mellom treningsøktene kan også ha en innvirkning på resultatet. De seneste årene virker det som det er blitt stadig mer fokus på tiltak og ikke minst produkter som kan hjelpe til med restitusjon mellom treningsøkter. Kuldebad, kosttilskudd, massasje og spesielle treningsprotokoller er blant det som brukes, men fungerer virkelig noe av dette? Her skal jeg veldig kort og enkelt gå gjennom flere forskjellige tiltak for å forbedre restitusjonen etter styrketrening, og hvilken effekt de har.

PS: Flere av restitusjonstiltakene er godt dokumentert å også hemme treningsframgangen – både for muskelvekst, styrke og utholdenhet!

Les hele artikkelen her: Restitusjon etter styrketrening – slik kan du «hente deg inn» raskere mellom treningsøkter!

Isbad: Smertefullt og hemmende for muskelvekst!

Comments are closed.