Topp tre artikler fra 2019

Jeg skriver jevnlig om trening og ernæring, og deler på sosiale medier og mine nettsider. Noen av innleggene ligger det mer arbeid bak enn andre – her er mine topp tre artikler/prosjekter fra 2019:

1) Vegetarkost – Hva viser forskningen? 

Hva viser forskningen om vegetarkost?

Det er stadig økende fokus på miljøet, og hva vi spiser kan også være viktig her, men hva viser faktisk forskningen om vegetarkost? Både for vår egen helse, miljøet – og sist, men ikke minst; muskelvekst?

2) Prosjekt: Ekstremt volum for ekstrem muskelvekst?

Hvor mye må vi trene for å maksimere muskelvekst?

I fjor økte jeg muskelmassen min med ca 4 kg. Dette til tross for at jeg har trent mye og veldig lenge, og alltid vært en såkalt «hard gainer». Hvordan fikk jeg til det?

3) Droppe vekt før konkurranse i styrkeløft og vektløfting?

Foto: Janicke Walle Jensen.

En detaljert plan for hvordan du kan droppe vekt før en konkurranse, samt hydrere deg raskest mulig etterpå. PS: Å Droppe mye kan være helseskadelig, og er ikke noe jeg anbefaler på generelt grunnlag. Skal du droppe noe, er det dog veldig lurt å gjøre det på en systematisk måte, som denne artikkelen viser hvordan du kan gjøre.

Comments are closed.