Kurs for molde folkehøgskole

Forrige uke holdt jeg kurs i olympisk vektløfting for Molde Folkehøgskole sin Crossfit/idrett linje. Jeg tok med meg min kollega Mads Jørgensen, og dagen gikk bokstavelig talt i ett med et fly som lettet forsinket fra Gardemoen kun 80 minutter før kurset begynte i Molde! På magisk vis var vi likevel til stede og begynte kurset nøyaktig 80 minutter etter flyet lettet på Gardemoen.

Kurs for Molde Folkehøgskole

Kurs for Molde Folkehøgskole

På kurset tok vi for oss en times tid med teoretisk gjennomgang av vektløfting som idrett og som trening for annen idrett, så vel som prinsipper rundt hvilke faktorer som kreves for å lykkes i de olympiske løftene, og hvilke prinsipper man bør basere teknikktreningen på.

Alt for mange leter etter metoder, framfor å fokusere på prinsipper! Dette gjelder både trening, ernæring, og forretning.

As to methods there may be a million and then some, but principles are few. The man who grasps principles can successfully select his own methods. The man who tries methods, ignoring principles, is sure to have trouble.
– Ralph Waldo Emerson

Kurset var en suksess, og kun tre dager etter holdt jeg også et nybegynnerkurs i olympisk vektløfting i Oslo, og denne uken holder jeg nok et kurs i Oslo – denne gangen om mobilitetstrening for olympiske løft.

Totalt har jeg nå arrangert 24 treningskurs, og jeg kan ikke si annet enn at det gir mersmak for videre satsing på kursvirksomhet. Både jeg, mine kollegaer, og deltakerne er alltid fornøyde! 🙂

Om du eller noen du kjenner er interessert i kurs i framtiden, fyll inn interesseskjemaet nedenfor – så tar jeg kontakt. Jeg tilbyr kurs både for privatpersoner, bedrifter, idrettslag, skoler og andre foretak. Les mer om mine kurs her.

[contact_bank form_id=3 show_title=true show_desc=false]

Comments are closed.