KVALIFISERING TIL NM OG 135 KG MARKLØFT (på under 55 kg kroppsvekt):

Kunden min Stine deltok i helgen på sitt aller første stevne i styrkeløft, og målet var enkelt og greit å kvalifisere til NM i utstyrsfritt styrkeløft – og dette fikk hun til med hele 10 kg margin, og en all-time pers i markløft med 135 kg – hele 2,46 ganger sin egen kroppsvekt.

Jeg har nå jobbet med Stine i 10 måneder, og på den tiden har vi fått til følgende:

KNEBØY: 50 kg -> 85 kg = 70 % økning.
BENKPRESS: 40 kg -> 57,5 kg = 44 % økning.
MARKLØFT: 100 kg -> 135 kg = 35 % økning.
KROPPSVEKT: 57 kg -> 55 kg = 4 % reduksjon.

Nå skal det sies at henne personlig beste løft i knebøy og benkpress før vi startet samarbeidet ikke var absolutt maks, mens persen i markløft var en skikkelig maks. Uansett helt fantastiske økninger, og en økning på 88 % av kroppsvekt til 155 % av kroppsvekt i knebøy illustrerer framgangen perfekt.

Jeg er fantastisk fornøyd med alt arbeidet Stine har lagt ned – det gir resultater! Og det kommer mer framover 🙂

Comments are closed.