Omtaler fra Workshops i Olympisk Vektløfting

Jeg arrangerer jevnlig workshops i Olympisk Vektløfting. Her er hva noen av mine tidligere deltakere har å si:

 

«Veldig fornøyd med kurset. Bra gjennomgang i begynnelsen og fint med forskjellige regresjonsøvelser første dag. Hadde vært bra med et sett av hver av de forskjellige regresjonsøvelsene før vi begynte dag 2 for å hatt bevegelsene friskere i minne, spesielt for meg som er vektløfingsnewbie:))»
– Vilde Paulsen.

«Bra kurs, går gjennom alt fra start til slutt.»
– Espen Karsel

«Ellers så er jeg fornøyd med kurset. Det er nå 5 mnd siden jeg var på styrkeløft kurset og det var gøy med noe nytt:) jeg føler meg såpass trygg på hva som er riktig teknikk etter kurset at jeg kan fortsette på egenhånd:) nok en gang så var det passe antall deltakere!»
– Håkon Næs.

«Synes kurset var veldig bra, for nye som ikke har trent for mye som megselv var dag en meget hard.»
– Kenneth Grovik.

«Fint å dele opp øvelsene, for å få en forståelse for de ulike delene. Enklere å se sine svakheter. Bra med oppfølging og tilbakemeldinger underveis. Det merkes at du kan det her og du viser en trygghet!

Alt i alt – tipp topp :)»
– Karoline Øksenholt.


«Bra gjennomgang av løftene og god individuele rettelser i teknikker.
Pluss for mye løfting på dag 2.»
– Einar Kristiansen.

«Vil bare takke for et lærerikt og inspirerende kurs! det var veldig morsomt!! Det var morro å se hvor engasjerte og hvor pirkete dere var!
Jeg likte også disse små «peptalkene» vi hadde før og etter kurset. Men merker godt at dere har peiling på dette!
Dere virker ekstremt dyktige!!»
– Fredrik Eide Hagen.

 

«Tusen takk for både kurs og presentasjon:)

For meg, som ikke har trent styrke så lenge og ikke har teoretisk kunnskap om styrketrening at all, var det et veldig lærerikt kurs: både oly-teknisk, men også med den innføringsdelen du hadde først. En ting jeg er spesielt fornøyd med er å få kunnskap om effektiv innlæring av bevegelsene og hvordan jeg kan legge opp treningen videre.»
– Ingvild Pettersen-Ervik.

 

«Synes at kurset var veldig bra jeg! Skulle vært lagt opp til en liten matbit midt i der, så man fikk i seg noe raskt. Ble jo bare bananer osv, men kjente på slutten av dagen at kroppen trengte litt mer næring. Ellers er dere begge veldig flinke, og kommer med gode tilbakemeldinger. Så jeg føler jeg fikk mye igjen for det, og mersmak. 😉

Så skal ikke se bort ifra at jeg kommer tilbake til deg senere. ;)»
– Anette Bach Brenders

 

«Jeg syns det var fint, dere er imøtekommende og det var behagelig med et kurs med flatere sturktur mellom kursholder og kursdeltakere (ref. sitte ned og prate oppe osv, dette snakket vi jo litt om ulike sider ved). Tror det gjorde folk tryggere. Også fint med mye praksis selv om jeg ikke var den som løftet tyngst og mest.»
– Erle Engmark.

 

«Takk for ett lærerikt og supert kurs!

…Kurset gikk over all forventning! Utrolig lærerikt, gøy og motiverende. Jeg har rett og slett blitt hekta allerede. Så på youtube klipp i hele går og skal straks på trening å øve enda mer. Jeg syns det er utrolig gøy og jeg liker veldig godt tankemåten din i forhold til trening. Å trene for prestasjoner er så mye mer motiverende enn og kun trene for utseende. Jeg hadde gått litt lei av en generelle styrketreningen nettopp fordi det ble overdrevent fokus på kropp og utseende. Så rykk og støt uten å se i speilet var en ny opplevelse, samtidig som det funka mye bedre fordi man fokuserer mye mer og må lære seg til å stole på kroppen å ha viljestyrke som du sier til å tørre å dytte seg selv under stanga på vei ned. (Et par linjer ble for kort for min del, haha.)

Olympisk vektløfting er virkelig noe jeg har lysst til å bli god på. Det er krevende, gøy og ikke minst sinnsykt kult!

Ser veldig frem til fredag for å snakke om hva som skjer videre. Og igjen takk for en super kurshelg. :)»
– Caroline Wøien

 

«Veldig lærerikt og engasjerende kurs, spesielt for folk som aldri har vært borti liknende før. :-)»
– Øyvind Ødegård.

 

«Kurset var veldig bra! Tydelig og god pedagogisk innlæring, både teori og praksis.»
– Sara Sundal.

 

«Råbra kurs! «To knalltøffe dager med mye svette, slit og en haug med tomme kaffe-kopper, men absolutt verdt det!»
Lærerikt, morsomt, utfordrende….og ikke minst; helt suverene coacher. Dette er karer som virkelig kan det de prater om; en ting er deres erfaring som konkurrerende vektløftere, men deres pedagogiske måte å undervise på er imponerende! Grundig, gjennomgående og, utrolig nok – lettforståelig. De tilpasser kurset etter dine forutsetninger, og sørger for at du går derfra med den kunnskapen som kreves for å kunne utføre olympiske løft på egen hånd, samt lære det videre til
andre. Landets desidert beste vektløfterkurs – må absolutt prøves!»
– Isabelle Wilhelmsen

 

«Takk for et veldig lærerikt og hyggelig kurs. Jeg likte veldig godt at fokuset lå på praktisk trening, og at vi fikk såpass mye god hjelp både fra deg og fra særdeles kompetente assistenter. Jeg gleder meg til å begynne med vektløfting som fast innslag i treningen =)»
– Eirik G. Foss.

 

«Jeg synes workshopen var lærerik og morsom. Fredrik er veldig flink teknisk . Han tilpasser alt individuelt og finner ut akkurat hva du må jobbe med for å prestere bedre. Dette anbefales»
– Nina Therese Reitan

Nina Therese Reitan

 

«Tusen takk for en læringsrikg, givende og inspirerende helg Fredrik!:
Inspirert av Marit Årdalsbakke, coachet av Fredrik; endelig har treningen fått et nytt mål. Grunnprinsippene ble terpet til fordel for pirking i basisøvelsene/teknikk  dag 1. Dette kom godt med under tett og konstruktiv opplæring i rykk og støt følgende dag. Både under workshopen og pt-timer viser Fredrik en enorm interesse for idretten, han spottet mine svakheter og utfordrer mine styrker på en konstruktiv og tålmodig måte.

Alt i alt to givende dager hvor jeg følte meg sett, tett fulgt opp og oppmuntret.  Takk!»

– Alexandra Säldebring.

 

Alexandra Säldebring

«Workshopen innebærer innføring i vektløfting. Jeg velger å si at det faktisk er mer en dette, grunnen til det er fordi alle deltakerne på dette kurset fint kan trene og utvikle seg i vektløfting på egenhånd etter endt kurs. Etter en innføring er det ikke gitt at noen kan eller burde trene på egenhånd. Det sier en god del om progresjonen som ble oppnådd på bare to dager med kurs og ikke minst gir det et fint referansepunkt på kvaliteten til Fredrik som coach og workshopen som helhet. Oppbygningen av kurset var veldig godt gjennomtenkt både med tanke på teori og praksis. Jeg sitter igjen med en stor motivasjon til å bli bedre i vektløfting, samtidig som jeg lærte vanvittig mye og hadde det gøy.»
– Viljar Willassen

Viljar Willassen

 

«Utrolig lærerikt, gøy, inspirerende og motiverende!!! Grundig forklaring på teknikk og alt vi gjorde. Du oppdaget problemet mitt under frontbøy og løste det….du gav meg lyset!!! Sitter igjen med en enorm mestringsfølelse etter dette kurset! Tusen takk Fredrik 🙂
Kunne nok ha skrevet en hel side for det var veldig bra:)
Tusen takk igjen!»
– Katarina Lam

Katarina Lam

 

«Spennende og lærerik workshop i olympiske løft! Fredrik er veldig flink til å forklare og undervise, noe som gjorde at jeg lærte mye på veldig kort tid. På slutten av kurset kunne samtlige gjøre både rykk og støt uten problemer. En utrolig mestringsfølelse!»
– Emelie Nilsen.

Emelie Nilsen

 

«Kurset var utrolig lærerikt og Fredrik er utrolig dyktig og kunnskapsrik. Måten han vektlegger teknikk, prinsipper og metoder gjør at jeg føler meg trygg på det jeg gjør og at jeg forstår hvorfor jeg gjør det. Samtidig verdsetter jeg tålmodigheten og tiden han satt av til hver deltaker på kurset slik at alle følte seg ivaretatt og trygg på det de gjorde. Siste kursdag var jeg bitt av kunnskapen hans og gleder meg stort til et samarbeid mot nm i vektløfting! Fredrik er en god investering!»
– Natassja Alexandra.

Natassja Alexandra

 

«Jeg er strålende fornøyd med olympiske styrkeløft kurset på Magnat. Fredrik vet hva han holder på med og har i tillegg teoretisk kunnskap. Han er flink til å forklare, begrunne, inspirere, veilede og motivere! Jeg skal absolutt fortsette med å øve på det han lærte meg om teknikk og eksplosivitet. Dette var et læringsrikt og inspirerende kurs som gav mersmak.»
– Elin Cecilie Navarsete.

Elin Cecilie Navarsete