Nye workshops våren 2015: Olympisk vektløfting & styrkeløft/baseløft

Jeg annonserer nå to nye datoer for mine populære workshops i olympisk vektløfting og styrkeløft/baseløft. 

Disse kursene passer utmerket for deg som ønsker å få en innføring i olympisk vektløfting, eller ønsker å ta treningen din til neste nivå med økt kunnskap rundt styrketrening for styrkeløft og baseøvelsene. Det er ingen krav til forkunnskaper eller nivå for noen av kursene, det eneste du trenger er en interesse for styrketrening og ønske om å lære mer. Coachingen tilpasses hvert individ, slik at det passer for alle nivåer.

Kursene består av ca 20 % teori og 80 % praksis, og passer også utmerket for personlige trenere som ønsker å utvide sin kunnskap om disse idrettene.

PS: Det er begrenset antall plasser på begge kursene, så om du er interessert i å være med lønner det seg å ta en rask avgjørelse! 

Fra tidligere workshop

Fra tidligere workshop

KURS 1: Innføring i olympisk vektløfting. (28-29. mars 2015).

–> Meld deg på her!
Sted:
Magnat Performance Center, Skøyen, Oslo.
Dato: 28-29. mars 2015 (lørdag-søndag)
Tid: 1200-1600 begge dager.
Pris: 2 500,- NOK.
Varighet: 8 timer (2 x 4 timer; lørdag og søndag).
Antall plasser: 8.
Kontaktinfo: coach@fredrikgyllensten.no.
Trenere: Fredrik Gyllensten.
-> Hva sier tidligere deltakere?

VIL DU LÆRE MER OM OLYMPISK VEKTLØFTING: RYKK & STØT?

Jeg gjentar suksessen og arrangerer nok en workshop i olympisk vektløfting helgen den 28-29. mars 2015. Kurset består av litt teori og mye praksis, og passer for alle som ønsker å lære seg vektløftingøvelsene – rykk og støt.

Du bør ha noe erfaring med styrketrening og øvelser som knebøy og/eller frontbøy fra før av, men utover det kreves det ingen forkunnskaper. Du trenger altså ikke å ha trent olympisk vektløfting tidligere, alt du trenger er et ønske om å lære mer om øvelsene. Om du har erfaring med vektløfting fra før av er du også velkommen – coachingen tilpasses ditt nivå, og kurset passer for alle aldre.

Kurset passer enkelt og greit for alle som ønsker å lære mer om olympisk vektløfting og øvelsene rykk og støt. Coachingen tilpasses ditt nivå, så alle nivåer er velkomne!

Kurset passer også utmerket for personlige trenere og instruktører som ønsker økt kompetanse om vektløfting og de olympiske løftene.

KURS 2: Styrkeløft/baseløft: Hvordan løfte for å bli sterkere? (18-19. april 2015).

–> Meld deg på her!
Workshop i styrkeløft & baseløft, april 2015:
Sted
: Magnat Performance Center, Skøyen, Oslo.
Dato: 18-19. april 2015 (lørdag-søndag)
Tid: 1200-1600 begge dager.
Pris: 2 500,- NOK.
Varighet: 8 timer (2 x 4 timer; lørdag og søndag).
Antall plasser: 12.
Kontaktinfo: coach@fredrikgyllensten.no.
Trenere: Fredrik Gyllensten & Bo André Bergan.
-> Hva sier tidligere deltakere?

ØNSKER DU Å TA STYRKETRENINGEN DIN TIL ET NYTT NIVÅ?
18-19. april arrangerer jeg i samarbeid med Norgesrekordholder i styrkeløft Bo André Bergan en workshop i styrkeløftøvelsene – Knebøy, benkpress og markløft.

Kurset består av litt teori og mye praksis, og går over to dager. Målet med kurset er at deltakerne skal få en økt kunnskap om øvelsene knebøy, benkpress og markløft, samt idretten styrkeløft. Det settes av god tid til undervisning og coaching av teknikk i øvelsene, og målet er at alle deltakerne skal sitte igjen med en betydelig forbedring både av forståelsen for øvelsene og idretten, og sin egen teknikk i øvelsene etter kurset.

Kurset egner seg for de som benytter seg av baseløft som knebøy, benkpress og markløft i treningen sin, de som konkurrerer eller ønsker å konkurrere i styrkeløft, og de som ønsker et nytt innskudd i styrketreningen sin. Kurset egner seg med andre ord både for nybegynnere og avanserte styrkeløftere.

Det eneste som stilles av krav er at du har trent styrke tidligere, nivået ditt stilles det ingen krav til, målet er uansett at du skal bli bedre etter kurset enn du var før kurset!

Kurset passer enkelt og greit for alle som ønsker å lære med om styrketrening, med spesielt fokus på styrkeløftøvelsene knebøy, benkpress og markløft. Coachingen tilpasses ditt nivå, så alle nivåer er velkomne!

Kurset passer også utmerket for personlige trenere og instruktører som ønsker økt kompetanse om styrkeløftøvelsene.

Er du interessert i å delta? Vennligst meld deg på via lenkene ovenfor (vektløfting / styrkeløft). Betaling gjøres sikkert gjennom DNB. Om du i stedet ønsker å motta faktura per e-post, vennligst send meg følgende informasjon til coach@fredrikgyllensten.no .
– Fullt navn:
– Fødselsdato:
– Adresse:
– Tlf. nr.:
– E-post:

Fra tidligere workshop

Fra tidligere workshop

Comments are closed.