Workshop i styrkeløft & baseløft, januar 2015

Workshop i styrkeløft & baseløft – Knebøy, benkpress og markløft, januar 2015

Ønsker du å ta styrketreningen din til et nytt nivå?
31. januar og 1. februar 2015 arrangerer jeg i samarbeid med Norgesrekordholder i styrkeløft Bo André Bergan en workshop i styrkeløftøvelsene – Knebøy, benkpress og markløft.

Kurset består av litt teori og mye praksis, og går over to dager. Målet med kurset er at deltakerne skal få en økt kunnskap om øvelsene knebøy, benkpress og markløft, samt idretten styrkeløft. Det settes av god tid til undervisning og coaching av teknikk i øvelsene, og målet er at alle deltakerne skal sitte igjen med en betydelig forbedring både av forståelsen for øvelsene og idretten, og sin egen teknikk i øvelsene etter kurset.

Kurset egner seg for de som benytter seg av baseløft som knebøy, benkpress og markløft i treningen sin, de som konkurrerer eller ønsker å konkurrere i styrkeløft, og de som ønsker et nytt innskudd i styrketreningen sin. Kurset egner seg med andre ord både for nybegynnere og viderekommende løftere.

Det eneste som stilles av krav er at du har et par måneders erfaring med styrketrening. Nivået ditt stilles det ingen krav til, målet er uansett at du skal bli bedre etter kurset enn du var før kurset!

Det er fortsatt ledige plasser! (opptadert 1/1/15)

«If you can’t lift a mountain, then lift a bucket of earth with discipline and intensity.»
– Dave Draper

Sted: Magnat Performance Center, Skøyen, Oslo.
Dato: 31. januar – 1. februar 2015 (lørdag-søndag)
Tid: 1200-1600 begge dager.
Pris: Fra 2 500,- NOK.
-> Bestilling senest 5. januar 2015: 2 500,-
-> «Siste liten» bestilling: 3 500,-
Varighet: 8 timer (2 x 4 timer; lørdag og søndag).
Antall plasser: 12. Førstemann til mølla!
Påmelding: coach@fredrikgyllensten.no eller PayPal.
Trenere: Fredrik Gyllensten & Bo André Bergan.

Ved påmelding via e-post trenger jeg følgende informasjon:
– Fullt navn:
– Fødselsdato:
– Adresse:
– Tlf. nr.:
– E-post:

IMG_9848

Video fra tidligere kurs:


HVA HAR TIDLIGERE DELTAKERE Å SI OM KURSET? 

Jeg arrangerer jevnlig workshops i Styrkeløft/Baseløft. Her er hva noen av mine tidligere deltakere har å si:

«Jeg gjentar bare det jeg sa da jeg dro: at dette har vært veldig bra. Jeg har som sagt vært med på noen workshops og dette er den jeg har fått mest utbytte av. Dere er direkte og spot on med tilbakemeldingene, og har veldig god kontakt med hele gruppa. Hvis det skulle vært noe å forbedre måtte dere i så fall hatt mer tid. Da kunne jeg tenkt meg enda mer kjøtt på beinet med tanke på forskning på bruken av baseløft i trening og en grundigere biomekanisk analyse av øvelsene.

Fortsatt god helg. Og takk for en veldig lærerik helg!»

– Maren.

 

«Takk for en kjempefin helg. Veldig bra opplegg, med fantastisk dyktige og hyggelige trenere.»
– Thomas Andre Legernes.

 

«Veldig fornøyd med kurset. Har fått ny kunnskap om hvordan jeg skal trene for å bli sterkere og løfte med mer optimal teknikk. Lært mye nytt og har fått økt forståelse for hva jeg kan gjøre for å utvikle meg videre. Kurset har gjort at jeg vil trene smartere framover og fokusere på å øke mine PR i baseløft.

Dette var akkurat det jeg trengte for å komme videre

Takk for ei bra helg.»
– Carl Fredrik Jahnsen

 

«Takk for bra helg med mye læring på Magnat. Vi er meget fornøyd med utbyttet og opplegget.
Det vi likte spesielt var:

– Direkte og konkrete tilbakemeldinger
– Bruk av fokusområder, 2-3 ting man skal tenke på ved neste gjennomføring.
– Fikk oss til å evaluere/tenke på egen gjennomføring gjennom å spørre «hva tenke du på nå?/hva fokuserte du på?»
– inspirere til å «gutse»
– ikke for mange deltakere.

Sist men ikke minst kombinasjonen av deg som performance coach og Bo som aktiv utøver.»
– Karoline og Håkon

 

«Hei og takk for en meget lærerik og trivelig helg!

Har egentlig ingenting å utsette på hverken opplegget eller undervisningen, men kunne kanskje være en ide å anmode folk om å ta med skrivesaker/noe å notere på så en får skrevet ned tipsene fra dag 1.

Ser frem til en (forhåpentligvis) workshop i Olympiske løft.»
– Harald Wergeland

 

«Tusen takk for en veldig lærerik helg! Jeg fikk mange konkrete tilbakemeldinger og gleder meg til å bli bedre i styrkeløft. Jeg så forbedringer på første trening etter kurset, knebøy og markløft utføres merkbart mer kontrollert og jevnt 🙂

Kommer mer enn gjerne på flere kurs!»

– Julie Dahle-Eliassen

 

«Hei! Takk for et bra gjennomført kurs!

Noen ord om kurset:

Jeg synes det beste med kurset var at du og Bo var både veldig faglig sterke og flinke til å lære bort. Jeg likte at dere passet på å se alle slik at alle fikk noe å jobbe med. Grunnen til at jeg meldte meg på kurset var at jeg hadde høye forhåpninger til kunnskapen deres og dere innfridde mer enn jeg hadde håpet på! Spesielt bra å ha to instruktører med litt forskjellig bakgrunn. Jeg føler nå at jeg har sjanse på å lære meg trene knebøy, for jeg har den siste tiden vært redd for at jeg måtte legge øvelsen fra meg.»

– Robin Staff

Kurset var veldig lærerikt og spennende! Jeg kan trygt si at jeg fikk bedre teknikk
i baseløftene, og som følge av dette satt jeg ny PR i knebøy i løpet av kurset.
Alt i alt en inspirerende og morsom helg som har gitt meg ekstra motivasjon til å bli bedre i styrkeløft!

– Lars Røislien.

«Jeg kan virkelig anbefale workshop i styrkeløft. Workshopen inneholdt en fin kombinasjon av teori og praksis, med svært god individuell oppfølging i forhold til teknikk og aktuelle støtteøvelser. Innspillene jeg fikk under workshopen ga den videre treningen min et løft både med tanke på motivasjon og prestasjon! »
– Synne Hoffart Bøhn

Synne Hoffart Bøhn

 

Comments are closed.