Mitt treningsprogram: september 2010

Da er jeg igang med mitt samarbeid med Eirik Sandvik, og har fått tilsendt fase 1 av mitt personlig tilpassede treningsprogram. Fase 1 er ikke alt for spesifikt eller avansert, men det er en del nye øvelser for meg, så det blir spennende.

Oppsett: Jeg har 3 faste styrkeøkter per uke – mandag, onsdag og fredag ettermiddag, disse følger treningsprogrammet jeg har fått fra Eirik (underkropp/overkropp/fullkropp splitt), og det er også enkelte av disse øktene jeg vil ha i sammen med Eirik på hans gym. Som regel vil jeg ha 1 økt i uka med Eirik. Utover disse 3 faste styrkeøktene, har jeg rundt en times ‘morgentur’ alle hverdager, her går jeg som regel ut i skog og natur, og intensiteten varierer ettersom hvordan jeg føler meg; Noen ganger er det kun rask gange, noe ganger er det en lenger løpetur, og noen ganger kombinerer jeg rask gange med en liten 2-3 km intensiv løpeøkt, eller et par sprint. Dette tar altså hånd om kondisjonstreningen min. Utover dette har jeg også noen økter tirsdag og torsdag ettermiddag, når jeg føler får det. Hva jeg trener i de øktene varierer, alt fra litt enkel ‘beach work’ på gymmet, til sprint eller dvs. kondisjonstrening – f. eks TABATA intervaller.
Hver mandag morgen har jeg også designet meg selv en liten ‘helseøkt’, som består av dvs. lette styrkeøvelser (rehabiliterende og skadeforebyggende), dyp/hard egenmasasje og dynamisk og statisk tøying.

0 Comments

  1. Spennende! Var selv hos Big E. og fikk en skikkelig gjennomgang av bøyen, som har vært et vedvarende mareritt for meg, så nå håper jeg at innspillene hans vil bidra til fremgang her. 🙂