Back in business!

«1-2 Uker ferie» ble fort til en måned, men det var deilig med litt fri fra hverdagen, inkludert så og si totalt fri fra PC og nett-bruk 🙂

Men nå er jeg tilbake, og det blir flere artikler i tiden framover. For øyeblikket holder jeg på å lese boken ‘Girth Control’ av Alan Aragon – en meget god bok som går dypt inn i det meste innen kosthold, og spesifikt den prestasjons -og fysikkfremmende del av ernæring. Alan er meget opptatt av å bevise det han skriver, og han viser til mange gode studier, og analyserer de alle kritisk. Boken har sålangt vært det mest læringsrike jeg noengang har lest, og det er verdt den ekstra lange tiden det tar å lese det litt mer avanserte språkbruket. Noe av det mest læringsrike er kanskje de første to kapitlene; ‘The Art & Science of Knowledge’ og ‘Research Essentials’, som forklarer hvordan man lærer på best mulig måte – og hvordan man kritisk analyserer forskningsstudier for å virkelig lære av dem også. Dette kapittelet vil hjelpe meg mye med min framtidige læring 🙂

Når det hjelder bloggen min, så kommer jeg til å arbeide på en litt annen måte framover, i stedet til å føle at jeg må gjøre ‘alt’ hver dag og hver uke, så kommer jeg til å fokusere på litt forskjellige ting på forskjellige tidspunkt. Nå leser jeg f. eks Girth Control, og da blir det ikke mye skriving.. Andre uker leser jeg kanskje mange artikler rundt om på nettet, og da blir det gjerne mange småartikler, inkl. min ‘verdt å lese’ spalte, mens andre ganger bruker jeg ukene til å virkelig sette meg inn i et emnet, også skrive en god og lengre artikkel om det emnet.
Så hver uke blir forskjellig med andre ord 🙂 Jeg vil fortsatt prøve å skrive ‘verdt å lese’ artiklene mine så ofte som mulig, men det blir ikke hver eneste uke.

Nå er det forøvrig kun 1 uke til jeg er hjemme tilbake i Norge, så jeg får nyte varmen den siste uka.. Men så reiser jeg en uke til Egypt 21. august da, så er ikke såååå synd på meg 😉

Nå skal jeg straks ut på en ny fjelltur, som det har blitt 1-2 ganger i uka siden jeg kom hit. Jeg går opp fjellet Sello de la Silla (se bilde fra toppen i artikkelen nedenfor), rekorden er på 1:30 – men den skal ned idag, for det er samme rekord som min bror, og han skal slås! Målet er 1:25, for da vinner jeg Freia Melkesjokolade av broren min, en mangelvare her i Mexico 😉

Comments are closed.