Foran kampen mellom Inter og Tottenham

Tottenham spiller borte mot Inter i kveld, og Harry Redknapp har håp om å klare å ta minst et poeng. Regjerende Champions League-mestre, Inter, er klare favoritter i denne kampen, som spilles i Gruppe A i Champions League-gruppespillet, og spilleselskapene levner ikke Tottenham store sjanser. Oddsen for at London-klubben drar dette i land, ligger på 5,00, mens den er kun på 1,70 for at Inter skal vinne denne kampen. Om det skulle bli uavgjort, vil du få 3,75 i odds.

Rafa Benitez, som tok over managerjobben i Inter etter Jose Mourinho, har lang erfaring i Champions League som trener, og klarte å ta denne tittelen med Liverpool i 2005. Inter har hatt en ganske god start på den italienske sesongen, og er for øyeblikket på tredjeplass på tabellen. Etter å ha overtatt Mourinhos vinnerlag, har ikke Benitez behøvd å forandre på så mye denne sesongen, og ha kan være trygg i troen på at klubben vil gjøre det bra.

Den største forandringen han har gjort, har vært å flytte Samuel Eto’o opp på spissplass, etter flere sesonger på kant for den kamerunske landslagsspilleren. Dette ser ut til å ha vært et godt valg, ettersom Eto’o har scoret ti mål allerede denne sesong, hvorav fire har kommet i Champions League, hvor han scoret blant annet et hattrick mot Werder Bremen. På grunn av den gode målformen, vil du kun få 5,00 i odds om Eto’o blir første målscorer.

Det er forventet at Redknapp vil spille et noe defensivt lag, med enten Roman Pavljutsjenko eller Peter Crouch som enslig spiss. Det vil ikke bli enkelt å score for Tottenham, men med Aaron Lennon og Gareth Bale fremover på hver sin kant, kan de bryte igjennom Inters forsvar. Både Crouch og Pavljutsjenko vil gi 9,00 i odds, om de skulle bli første målscorer, eller 3,40

i odds, hvis de skulle score i løpet av kampen.

Comments are closed.