Fjelltur; Cerro de la Silla

Det har blitt noen fjellturer under mine 6 uker her i Mexico (av 7), jeg har blitt virkelig glad i det – det er nok den morsomte kondisjonstreningen jeg får 🙂

Totalt 6 turer har jeg tatt opp Cerro de la Silla (1800 m), med følgende tider;
2:05 (kosetur)
1:45
1:32
1:32
1:30
1:25

1:25 tok jeg igår, og den er jeg spesielt fornøyd med, da jeg slo rekorden til mine turkamerater, som begge bor her i Monterrey, Mexico – min bror (1:30) og Andreas (1:29). Og jeg vant en Freia melkesjokolade av min bror, en deal vi lagde for vel 2 uker siden.. Er ikke så lett å få tak i Freia melkesjokolade her, men fy så god Norsk sjokolade er! 🙂

1:25 er vel greit bra, men det skal nevnes at min 11-år gamle nevø var med på min andre 1:32 – det synes jeg virkelig er imponerende, jeg hadde ikke hatt sjanse til å gå på 2:15 engang når jeg var 11..

Her følger noen fine bilder fra Cerro de la Cilla, med utsikt over deler av Monterrey og byens nesten 4 millioner innbyggere.

Comments are closed.