Ukas Golf Betting: 2-8/11 2009

RECAP:
I bunn og grunn en god uke for spillerne jeg tipset om, og før siste dag så det ut til å kunne bli en etterlengtet god uke, med Lee Westwood (verdt 29 units) inne blant topp 5, og Tiger Woods (verdt 20 u) inne med en god sjanse på seieren, og Martin Kaymer (verdt 9 u) med en god sjanse på topp 5, desverre gikk dog alt mot meg siste dag, og med en 71-runde på Westwood endte han på en delt 8. plass, og med en bedre 67-runde av Kaymer endte han på en irriterende 6. plass – mens jeg spilte topp 5. Thongchai Jaidee spilte også ganske godt, og endte på en 19. plass.
Tiger skuffet stort sist runde, og med en 72-runde endte han på en 6. plass, hele 5 slag bak vinneren Phil Mickelson.

Nok en skuffende uke, og mine resultater de siste månedene er rett og slett elendige, og bare å beklage, men jeg vil gjøre mitt beste framover, og får bare krysse fingrene for at denne trenden vil snu. Jeg tror det beste er å prøve å ikke bry seg for mye om selve resultatet, men heller fokusere på prosessen og levere gode tips, når det kommer til investeringer er det aldri en god idé å bli for emosjonelt knyttet til resultatet.

Se komplette stats på http://fredarn.com/tipstotal.pdf

NEXT UP:
Se http://golfsat.com/
Jeg vil ha hovedfokus på UBS Hong Kong Open og PGA-Tourens siste offisielle turnering for året; Children’s Miracle Network Classic.

Btw, et lite tips:
Bruk Moneybookers til å overføre penger trygt, uten å gi bort kortdetaljene dine til alle bookies, og uten å være redd for Norske lover som vil hindre banker fra å overføre penger til bookies (utenom snille og gode Norsk Tipping, selfølgelig).

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, Golf Betting, SpilXperten.

WGC – HSBC Champions
Sheshan International GC
Shanghai, China
Phil Mickelson, Tiger Woods.


Comments are closed.