Ukas Golf Betting: 26/10-1/11 2009

RECAP:
En ganske utrolig uke, da PGA-Touren Viking Classic faktisk ble kansellert pga. været, etter at 1. runde først ble utsatt 2 timer, så til fredag, så til lørdag – og så ble turneringen kansellert når de ikke fikk spilt på lørdag. Turneringen vil heller ikke bli spilt ferdig på en annen dato, selv om det ikke er noen PGA-Tour turnering neste uke.

Ellers var det en spennende uke, med mitt 190-pick Wen-Tang Lin med i kampen i Barclays Singapore Open før han datt av på back nine siste dag, og endte på en 24. plass. Jeg hadde også 50-pick Schwartzel på en 5. plass – kun 3 bak vinneren (Poulter) og mitt 41-pick Jaidee på en 14. plass. Til slutt ble det dog ingen store gevinster på vinnermarkedet, jeg fikk inn mitt 2 units spill på Cabrera som vinner av Gruppe C i World match Play til 4,5 i odds, men med 3 andre slike spill som ble tapt endte disse spillene i minus, på mine H2H spill så ble 1 tapt og 2 void, men takket være veldig gode spill på 1. runde i både Singapore Open og World Match Play endte uken med et lite pluss på rett under 2 units.

Se komplette stats på http://fredarn.com/tipstotal.pdf

NEXT UP:
Se http://golfsat.com/
Jeg vil ha hovedfokus på HSBC Champions Tournament, som i år et blitt en del av serien World Golf Championships og har et meget sterkt starfelt inkl. Tiger Woods.

Btw, et lite tips:
Bruk Moneybookers til å overføre penger trygt, uten å gi bort kortdetaljene dine til alle bookies, og uten å være redd for Norske lover som vil hindre banker fra å overføre penger til bookies (utenom snille og gode Norsk Tipping, selfølgelig).

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, Golf Betting, SpilXperten.

Viking Classic, Barclays Singapore Open, Volvo World Match Play Championship, Ian Poulter, Ross Fisher, Anthony Kim.


Comments are closed.