Ukas Golf Betting: 19-25/10 2009

RECAP:
Det var mye drama i Frys.com, ungguttene Jamie Lovemark og Ricky Fowler, som ikke har status på Touren og begge hadde fått sponsor invites til turneringen, var begge med i seierskampen, men tapte til slutt i omspill med Troy Matteson – som jeg tippet som vinner til 2,62 i odds før siste runde. Som om ikke det var nok så ble det i 3. runde gjort ikke mindre enn 3 holes in one og 1 albatross (double eagle), Nicholas Thompson sto for to av disse når han i 3. runden gikk 2-4-1 fra hull 11-13, par 5-4-3. 5 under par på 3 hull, med andre ord. Hva er nå oddsen for det?

Under siste runde var det mye drama og store svingninger i live-markedet, som jeg fulgte tett.

Resultatet for mine tips ble til slutt en god uke med 16 units profit, inkl. et tidligere spill på Henrik Bjørnstad til å ende topp 25 på årets NationWide-Tour. Forhåpentligvis er dette starten på flere oppløftende uker, med to elendige måneder lagt bak meg.

Se komplette stats på http://fredarn.com/tipstotal.pdf

NEXT UP:
Se http://golfsat.com/
Jeg vil ha hovedfokus på Barclays Singapore Open, og om jeg får tid; Volvo World Match Play Championship.

Btw, et lite tips:
Bruk Moneybookers til å overføre penger trygt, uten å gi bort kortdetaljene dine til alle bookies, og uten å være redd for Norske lover som vil hindre banker fra å overføre penger til bookies (utenom snille og gode Norsk Tipping, selfølgelig).

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, Golf Betting, SpilXperten.

Frys.com Open, Jamie Lovemark, Ricky Fowler, Troy Matteson.


Comments are closed.