2,5 uker i Bali; info, videoer og bilder :)

Tiden går fort, nå har jeg allerede vært to og en halv uke i Bali, og er ferdig med den andre skoleuka.

Jeg har fortsatt ikke funnet noe sted å trene olympisk vektløfting, men det går egentlig helt ok; jeg gjør det beste ut av det med å trene teknisk i de fulle øvelsene, slik at jeg kan ‘dempe’ vekta på vei ned, og ikke trenger å slippe den fra topp-posisjon. I sammen med tunge rykk drag og støt drag, knebøy og frontbøy, så funker det bra 🙂 Jeg har også bestemt meg for å kjøre litt benkpress her, noe jeg normalt ikke gjør, og er elendig i; men målet er 90 kg før jeg drar hjem fra Bali.

Skolen har gått fint sålangt, kun vært innom meget grunnleggende ting, så det eneste jeg foreløpig føler behov for å pugge på er anatomien, som jeg planlegger å gjøre denne helga. Ellers har jeg ikke prøvd surfing enda, men må se å få gjort det snart… 🙂

Ellers har jeg forøvrig fått publisert 3 nye artikler siden jeg kom hit:

 

Her følger litt videoer og bilder fra oppholdet sålangt;Comments are closed