Personlig trening på Skøyen i Oslo

Enten du ønsker å komme i gang med trening, eller du ønsker å optimalisere treningen din for bedre framgang, så kan personlig trening være et nyttig hjelpemiddel. 

Jeg jobber fulltid som personlig trener og coach på Magnat Center på Skøyen i Oslo, og kan hjelpe deg med å nå dine treningsmål. Fyll inn skjemaet nedenfor, så tar jeg kontakt. Skriv gjerne litt om ditt utgangspunkt og dine ønsker og mål, så tar jeg kontakt med deg om dine mål er innenfor mitt kompetanseområdet. Er jeg ikke den beste treneren for deg, så vil jeg anbefale deg en annen trener i området som er dyktig på det du ønsker. 

Fredrik Gyllensen - PT på Skøyen i Oslo.

Fredrik Gyllensen – PT på Skøyen i Oslo.

Hvem er jeg?
Jeg har jobbet fulltid som personlig trener siden 2011, og jobber både med mosjonister og idrettsutøvere.

Som kunde av meg kan du forvente at jeg gjør mitt absolutt ypperste for at du skal få til det du ønsker med treningen, og derfor lager jeg alltid personlige løsninger tilpasset hver unike kunde. Både nybegynnere, viderekommende, og aktive idrettsutøvere er velkommen hos meg.

For mer informasjon om meg og mine tjenester kan du ta en titt på min visjon, eller lese mer om mine tjenester.

Kontaktinfo: coach@fredrikgyllensten.no eller skjemaet nedenfor:
[wpforms id=»6310″]

Comments are closed.