Personlig trening på Skøyen i Oslo

Som personlig trener og coach er mitt mål å være blant de ledende i Norge innen maksimal styrketrening, vektløfting og styrkeløft. Jeg er dedikert til å trene både aktive utøvere og hverdagsmennesker som søker ekstraordinære resultater. Jeg forplikter meg til kontinuerlig utvikling, fordi jeg tror at læringsprosessen aldri tar slutt. Den dagen man slutter å lære, mister man verdifull innsikt og muligheter til å forbedre seg.

Hvem kan trene med meg?

Jeg spesialiserer meg på styrketrening og har bred erfaring med å hjelpe kunder som er entusiastiske om å forbedre sin styrke, muskelmasse og fysikk. Dette inkluderer idrettsutøvere fra disipliner som vektløfting, styrkeløft og crossfit. Uansett om du er nybegynner eller en erfaren utøver, tilbyr jeg skreddersydde treningsløsninger som er unikt tilpasset hver enkelt kunde for å hjelpe dem å nå sine mål.

20150712_Fredrik_0572

Om du er interessert i et samarbeid, send meg en uforpliktende e-post til coach@fredrikgyllensten.no eller fyll inn skjemaet nedenfor, så finner vi fram til en samarbeidsplan som passer for deg – dine mål, og din økonomi. 

Jeg tilbyr fysiske coachingtimer på Magnat Center på Skøyen i Oslo.  Jeg tilbyr coaching både til medlemmer og ikke-medlemmer. Jeg tilbyr også treningsprogammering og oppfølging over nett/app, og mange av mine kunder velger å kombinere slik digital oppfølging, med fysiske timer etter ønske og behov. 

Jeg har ikke alltid ledig kapasitet for alle mine coachingtjenester, men om jeg ikke har ledig kapasitet når du tar kontakt så tilbyr jeg venteliste eller henvisning videre til andre dyktige coacher. Om du er interessert i fysiske timer så er det flott om du tar med litt informasjon om hvilke tidspunkter som passer for deg, slik at jeg lettere kan finne ut om jeg har kapasitet til deg.

Kontaktskjema:

Skriv gjerne kort og konkret hvem du er og hva jeg kan hjelpe deg med 🙂

Tips: For å være sikker på at du mottar mitt svar, så kan det være lurt å legge til min e-post adresse i kontaktlisten på din e-postkonto: coach@fredrikgyllensten.no

Ønsker du mer informasjon om meg og mine tjenester, se coaching.

Comments are closed.