Workshop: Effektiv mobilitetstrening for olympiske løft: februar 2017

Enten du driver med vektløfting eller andre idretter hvor de olympiske løftene brukes som en del av treningen, så vet du at disse øvelsene stiller store krav til mobilitet og fleksibilitet. På dette kveldskurset går vi først gjennom grunnleggende teori rundt bevegelighetstrening og hva som kreves for de olympiske løftene, før vi går over til den praktiske delen hvor vi vil gjøre evalueringer av alle deltakerne for å finne ut hva som er hver enkelt deltakers bevegelighetsbegrensninger for olympiske løft, og hva som er den mest effektive framgangsmåten for å gjøre noe med det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De olympiske løftene stiller høye krav til mobilitet.

Målet er at alle deltakerne skal sitte igjen med økt kunnskap rundt bevegelighetstrening, samt konkrete tanker rundt hva som skal til for å forbedre mobilitet og fleksibilitet for de olympiske løftene.

Kurset passer for alle som trener de olympiske løftene, eller er interessert i å begynne med det. Det er ingen krav til ferdigheter i øvelsene, og både erfarne utøvere og ferske nybegynnere er velkommen!

Når: Torsdag 2. februar 2017 kl. 1800-2100.
Hvor: Oslo Performance Center, Ole Deviks vei 6C, 0666 Oslo.
Kapasitet: 10 deltakere. Førstemann til mølla!
Kursholdere: Fredrik Gyllensten og Silje Emilie Tønnesen.
Pris: 2 000 NOK.

-> Mer informasjon om min kursvirksomhet: https://www.fredrikgyllensten.no/kurs/

Har du noen spørsmål, eller har du lyst til å melde deg på? Fyll ut kontaktskjema nedenfor, eller send meg en e-post til coach@fredrikgyllensten.no .

For påmelding, inkluder følgende informasjon:
– Fullt navn:
– Fødselsdato:
– Adresse:
– Tlf. nr.:
– E-post:
– Interessert i: Workshop: Effektiv mobilitetstrening for olympiske løft.

PS: Kurset er nå fullt, men du kan likevel legge igjen dine detaljer om du ønsker informasjon neste gang lignende kurs holdes.

[contact_bank form_id=3 show_title=true show_desc=false]

Comments are closed.