Ny Workshop: Innføring i Olympisk Vektløfting; April 2014.

Jeg gjentar allerede suksessen fra forige helg og ønsker å sette opp en ny dato for workshop med innføring i olympisk vektløfting.

—-

OPPDATERT: Dato bestemt!

WORKSHOP APRIL 

Nå har jeg bestemt meg for at datoen blir 26-27. april, og jeg håper alle som meldte sin interesse for denne datoen blir med! 🙂

PS: Om du ikke kan være med på denne datoen og ønsker beskjed neste gang jeg avholder workshop, gi meg beskjed om dette så skriver jeg deg opp på en kontaktliste for neste workshop.

KURSINNHOLD:

Lørdag 26. april gjennomgår vi teori først, også vil vi under praksisdelen gå gjennom viktige støtteøvelser som vil gi dere et grunnlag for å kunne kjøre fulle rykk og støt.

Søndag 27. april blir det først en liten oppsummering fra teorien på lørdagen, så en oppvisning, også er det deres tur til å trene skikkelig vektløfting.

På lørdag bringer jeg inn Torstein Dæhlin for å hjelpe meg med coachingen. Han jobber som PT, og har ansvar for trenerutdannelsen til Vektløfterforbundet. Han er et flott tilskudd både til den teoretiske delen, og til coachingen av øvelsene vi skal kjøre under praksisdelen.

Yngve Apneseth er med på søndagen. Yngve er selv en av landets beste vektløftere, samt coach for flere gode løftere. Yngve har et veldig godt øye for tekniske detaljer, og blir et flott tilskudd når dere på søndagen skal få trene på rykk og støt (Snatch og Clean & Jerk).

Jeg ser fram til å møte dere alle! Dette blir gøy! 🙂

Vennligst send meg følgende informasjon så fort som mulig:

– Fullt navn.

– Fødselsdato.

– Adresse.

– Tlf. nr.

– E-post.

—-

 

Workshoppen kommer til å arrangeres en av følgende datoer – derfor spør jeg hvilken dato som passer best for deg?

12-13. april 2014
ELLER
19-20. april 2014
ELLER
26-27. april 2014.

Hvilken dato passer best? Send meg en uforpliktende e-post til fredarn@fredarn.com 🙂

Workshop i Olympisk Vektløfting

Magnat Center, Skøyen, Oslo.
Pris 2 000,- NOK.
Varighet: 8 timer (2 x 4 timer; lørdag og søndag).
m/Fredrik Gyllensten.

Inkluderer:
– Teori rundt vektløfting, fokus på prinsipper slik at du kan velge din egne metoder for dine mål. Hva, hvorfor, hvordan?
– Praksis lørdag: Hvilke bevegelser og øvelser må mestres for å lykkes i vektløfting?
– Praksis søndag: Rykk og Støt (Snatch and Clean & Jerk).
– Oppvisning søndag: en kompetent vektløfter på Nasjonalt nivå vil demonstrere rykk og støt 

Ved stor deltakelse (mer enn 4 personer) vil jeg bringe inn en ekstra coach til å hjelpe til med praksis coachingen på søndag. 

—-

Dette har tidligere deltakere å si om kurset:

«Jeg synes workshopen var lærerik og morsom. Fredrik er veldig flink teknisk . Han tilpasser alt individuelt og finner ut akkurat hva du må jobbe med for å prestere bedre. Dette anbefales»
– Nina Therese Reitan

Nina Therese Reitan

«Tusen takk for en læringsrikg, givende og inspirerende helg Fredrik!:
Inspirert av Marit Årdalsbakke, coachet av Fredrik; endelig har treningen fått et nytt mål. Grunnprinsippene ble terpet til fordel for pirking i basisøvelsene/teknikk  dag 1. Dette kom godt med under tett og konstruktiv opplæring i rykk og støt følgende dag. Både under workshopen og pt-timer viser Fredrik en enorm interesse for idretten, han spottet mine svakheter og utfordrer mine styrker på en konstruktiv og tålmodig måte. 

Alt i alt to givende dager hvor jeg følte meg sett, tett fulgt opp og oppmuntret.  Takk!»

– Alexandra Säldebring.

Alexandra Säldebring

«Workshopen innebærer innføring i vektløfting. Jeg velger å si at det faktisk er mer en dette, grunnen til det er fordi alle deltakerne på dette kurset fint kan trene og utvikle seg i vektløfting på egenhånd etter endt kurs. Etter en innføring er det ikke gitt at noen kan eller burde trene på egenhånd. Det sier en god del om progresjonen som ble oppnådd på bare to dager med kurs og ikke minst gir det et fint referansepunkt på kvaliteten til Fredrik som coach og workshopen som helhet. Oppbygningen av kurset var veldig godt gjennomtenkt både med tanke på teori og praksis. Jeg sitter igjen med en stor motivasjon til å bli bedre i vektløfting, samtidig som jeg lærte vanvittig mye og hadde det gøy.»
– Viljar Willassen

Viljar Willassen

«Utrolig lærerikt, gøy, inspirerende og motiverende!!! Grundig forklaring på teknikk og alt vi gjorde. Du oppdaget problemet mitt under frontbøy og løste det….du gav meg lyset!!! Sitter igjen med en enorm mestringsfølelse etter dette kurset! Tusen takk Fredrik 🙂
Kunne nok ha skrevet en hel side for det var veldig bra:)
Tusen takk igjen!»
– Katarina Lam

Katarina Lam

«Spennende og lærerik workshop i olympiske løft! Fredrik er veldig flink til å forklare og undervise, noe som gjorde at jeg lærte mye på veldig kort tid. På slutten av kurset kunne samtlige gjøre både rykk og støt uten problemer. En utrolig mestringsfølelse!»
– Emelie Nilsen.

Emelie Nilsen

«Kurset var utrolig lærerikt og Fredrik er utrolig dyktig og kunnskapsrik. Måten han vektlegger teknikk, prinsipper og metoder gjør at jeg føler meg trygg på det jeg gjør og at jeg forstår hvorfor jeg gjør det. Samtidig verdsetter jeg tålmodigheten og tiden han satt av til hver deltaker på kurset slik at alle følte seg ivaretatt og trygg på det de gjorde. Siste kursdag var jeg bitt av kunnskapen hans og gleder meg stort til et samarbeid mot nm i vektløfting! Fredrik er en god investering!»
– Natassja Alexandra.

Natassja Alexandra

«Jeg er strålende fornøyd med olympiske styrkeløft kurset på Magnat. Fredrik vet hva han holder på med og har i tillegg teoretisk kunnskap. Han er flink til å forklare, begrunne, inspirere, veilede og motivere! Jeg skal absolutt fortsette med å øve på det han lærte meg om teknikk og eksplosivitet. Dette var et læringsrikt og inspirerende kurs som gav mersmak.»
– Elin Cecilie Navarsete.

Elin Cecilie Navarsete

Comments are closed.