Workshop: Innføring i Olympisk Vektløfting

WORKSHOP: INNFØRING I VEKTLØFTING
15-16. MARS KL. 1200-1500+
MAGNAT CENTER, OSLO. 
2 000 NOK per pers.
Maks 6 deltakere. 

Neste helg arrangerer jeg en workshop i olympisk vektløfting på Magnat. Her går jeg gjennom teori og praksis, med stort fokus på prinsipper slik at man lettere kan velge ut korrekte metoder for seg selv.

Teori hovedpunkter:
– Hva er vektløfting?
– Hvorfor trene vektløfting?
– Hva kreves av en vektløfter?
– Hvordan trener vektløftere?

Praksis hovedpunkter:
– Grunnbevegelser i vektløfting (dag 1)
– Rykk og Støt (dag 2)

Om noen er interessert i å delta er det bare å sende meg en e-post til fredarn@fredarn.com :)

Dette sa deltakerne av forige workshop jeg avholdt om vektløfting:

«Utrolig lærerikt, gøy, inspirerende og motiverende!!! Grundig forklaring på teknikk og alt vi gjorde. Du oppdaget problemet mitt under frontbøy og løste det….du gav meg lyset!!! Sitter igjen med en enorm mestringsfølelse etter dette kurset! Tusen takk Fredrik 🙂
Kunne nok ha skrevet en hel side for det var veldig bra:)
Tusen takk igjen!»
– Katarina Lam

Katarina Lam

«Spennende og lærerik workshop i olympiske løft! Fredrik er veldig flink til å forklare og undervise, noe som gjorde at jeg lærte mye på veldig kort tid. På slutten av kurset kunne samtlige gjøre både rykk og støt uten problemer. En utrolig mestringsfølelse!»
– Emelie Nilsen.

Emelie Nilsen

«Kurset var utrolig lærerikt og Fredrik er utrolig dyktig og kunnskapsrik. Måten han vektlegger teknikk, prinsipper og metoder gjør at jeg føler meg trygg på det jeg gjør og at jeg forstår hvorfor jeg gjør det. Samtidig verdsetter jeg tålmodigheten og tiden han satt av til hver deltaker på kurset slik at alle følte seg ivaretatt og trygg på det de gjorde. Siste kursdag var jeg bitt av kunnskapen hans og gleder meg stort til et samarbeid mot nm i vektløfting! Fredrik er en god investering!»
– Natassja Alexandra.

Natassja Alexandra

«Jeg er strålende fornøyd med olympiske styrkeløft kurset på Magnat. Fredrik vet hva han holder på med og har i tillegg teoretisk kunnskap. Han er flink til å forklare, begrunne, inspirere, veilede og motivere! Jeg skal absolutt fortsette med å øve på det han lærte meg om teknikk og eksplosivitet. Dette var et læringsrikt og inspirerende kurs som gav mersmak.»
– Elin Cecilie Navarsete.

Elin Cecilie Navarsete

Comments are closed.