Hvorfor trener du? Svar og få en E-bok eller et treningsprogram!

Eirik Sandvik har noen spørsmål til lesere av hans nettside atletiskutvikling.no. Alle svar blir belønnet med en av hans E-bøker; Løsningen på dine ryggsmerter, Optimal Oppvarming eller Løsningen på dine skuldersmerter, eller et av hans treningprogrammer; Nybegynner eller Viderekommen.


Gå til Atletiskutvikling.no for å svare på spørsmålene! Du må svare i løpet av tirsdag 28. september for å få et av hans produkter gratis.

Her er mine svar;
1. Alder: 20

2. Kjønn: Mann
3.  Hva frykter du mest?
– Det jeg frykter mest, er helt klart at skader skal hindre meg i å få trent. Hovedgrunnen til at jeg tok kontakt og startet å samarbeide med deg er at jeg ønsker å trene hele livet igjennom, og ønsker å gjøre det jeg kan for minimere skaderisikoen. Man vil selfølgelig få mange skader i en lang treningskarriere, men jeg håper å unngå kroniske skader som vil hindre meg i å få trent, og fungere optimalt i hverdagen.
4. Hva frustrerer deg mest?
– Det går litt i ett med det forige punkter for det er helt klart skader. Ikke bare fysisk, men jeg har en tendens til å irritere meg unødvendig mye over skader, og bruker overdrevet mye tid til å tenke over hva jeg kan gjøre for å bli kvitt dem.
5. Hva føler du selv er dine største hidre i veien for å oppnå målsetningene dine?
– Skader, hehe. Så lenge jeg kan trene som jeg vil, skal jeg være fornøyd. Andre hindre er bare gode utfordringer, men skader kan jeg irritere meg grønn over.
6. Hva er du VIRKELIG vil oppnå/ønsker med treningen?
– Bli skikkelig sterk relativt til min kroppsvekt, ikke nødvendigvis bli skikkelig stor – men rett og slett sterk. Og ha det gøy på veien 🙂
Jeg var vanvittig svak når jeg startet å trene, jeg kunne f. eks bare drømme om å ta en eneste dips eller pull-up – jeg klarte ikke engang en god push-ups, og kanskje 2-3 reps med elendig teknikk.
7. HVORFOR vil du oppnå dette?
– Først startet det vel for å bli bedre i golf, og slå lenger, men det har jeg lagt litt på is. Grunnene til at jeg ønsker å bli sterk nå er vel flere; Det er morsomt, det er imponerende, det gjør hverdagen enklere og bedre – og kan hjepe meg når jeg blir eldre også, jeg kunne også tenkt meg å konkurrere litt innen styrkeløft og evnt. vektløfting, og sist, men ikke minst; jeg ønsker å arbeide innen denne bransjen selv i framtiden.
8. Hvor fant du først ut om denne siden (eller tidligere sandvikstraining.com) og hvor lenge har du fulgt med?
– Første gang jeg hørte om deg vr vel gjennom dine artikler på iform.no, og dette kombinert med at en rekke bloggere nevnte deg, førte til at jeg til slutt startet et samarbeid med deg 🙂

0 Comments

 1. After looking into a number of the blog articles on your web site, I truly like your way of writing a blog. I saved as a favorite it to my bookmark webpage list and will be checking back soon. Take a look at my website as well and let me know how you feel.

 2. guaranteed ways to make money online free

 3. Thanks for the strategies you reveal through this website. In addition, several young women who become pregnant do not even aim to get health insurance coverage because they have anxiety they would not qualify. Although some states at this moment require that insurers supply coverage in spite of the pre-existing conditions. Fees on these guaranteed plans are usually greater, but when considering the high cost of health care it may be your safer route to take to protect your financial future.

 4. I’d need to verify with you here. Which is not something I normally do! I get pleasure from reading a post that will make people think. Additionally, thanks for allowing me to comment!

 5. You will choice cheap tiffany jewelry definitely quite readily, however there is rather better special whilst you receive cheap tiffany jewelry. tiffany jewelry for cheap is absolutely distinctive from a number of versions gem tiffany jewelry and does well because of the fans. Type beneficial,tiffany jewellery cheap, exercising cheap tiffany jewelry. This cheap tiffany jewellery is generally really nothing additional, it will be somewhere around for many years , but for a quality uses Tiffany makes awesome grades throughout other parts.

 6. a make money online free start up

 7. I truly appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again!

 8. Thank you for sharing excellent informations. Your web site is very cool. I’m impressed by the details that you’ve on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found just the info I already searched everywhere and just could not come across. What a great web site.

 9. There are some fascinating cut-off dates in this article however I don’t know if I see all of them heart to heart. There’s some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want extra! Added to FeedBurner as effectively

 10. excellent points altogether, you just received a logo new reader. What may you suggest about your post that you just made some days in the past? Any positive?

 11. hello there and thank you for your info – I’ve certainly picked up anything new from right here. I did however expertise some technical points using this website, as I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web host is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again very soon..

 12. Woah! I’m really loving the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that «perfect balance» between superb usability and appearance. I must say you have done a excellent job with this. In addition, the blog loads very quick for me on Firefox. Excellent Blog!

 13. A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing a bit evaluation on this. And he in truth bought me breakfast because I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the deal with! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If attainable, as you develop into experience, would you mind updating your blog with extra details? It is extremely helpful for me. Massive thumb up for this blog put up!

 14. Quite simply, how can i hunt for web logs which fit what I would like to learn more about? Does someone know how to BROWSE through websites by field or what on blog writer? .