'Alex' på besøk!

Jeg har ikke får skrevet noe her de siste dagene, da jeg for øyeblikket besøker min bror i Monterrey, Mexico – som vel er den store byen som ble truffet harest av orkanen Alex nå de siste dagene.

Det har vært vanvittige vannmengder her, masse skader og totalt kaos i denne store byen, med rundt 4 millioner innbyggere. Vi var uten strøm rundt et døgn, og har nå vært uten vann, TV og internett siden orkanen traff, og det ser ut som det fortsatt kan ta flere dager til før vi er back in business her.. Og med enda mer regn meldt de neste dagene, ser det ikke lyst ut for Monterrey.

Jeg har postet noen bilder fra flommen på facebook.

Flere bilder hos weather.com.

Ellers vurderer jeg sterkt og ta 1 eller flere uker totalt fri fra PCen framover nå, tror båder psyken of fysikken kunne hatt gått av det. Så får se om det blir noe oppdateringer de neste dagene, men jeg vil uansett komme sterkt tilbake, og har mange ideér om ting å skrive om, og har allerede gjort masse forarbeid for to forhåpentligvis gode artikler om Alkohol og fyllesyke, og barbeint løping.

Comments are closed.