Ukas Golf Betting: 17-23/08 2009

RECAP: PGA Championship ble en elendig uke for meg, på tross av at ting så veldig godt ut underveis.
Veldig verdifulle Singh klarte ikke å enke en putt på lørdag og fallt av, Harrington gjorte en 5 over par 8 slag på hull 8 på søndag, og falt med det av (han var 2. favoritt etter Tiger på det tidspunktet). Tiger så ut til å ta en lett seier når han ledet etter 2 og 3 dager, men en rekke på 36 ganger på rad hvor Tiger har vunnet når han leder med 1 eller flere slag før siste runde ble veldig overraskende brutt av den ganske uerfarne Y.E Yang. Tiger hadde haugevis av putter på hullkant, og ikke marginene på sin side, mens Yang taklet presset veldig bra og fortsatte å spille godt.
Uka endte med et tap på 34 units, og ble med det min 3. dårligste uke siden jeg startet å poste tips (110 uker totalt).

Se komplette starts på http://fredarn.com/tipstotal.pdf

NEXT UP:
Denne uka er det turneringer på de fleste Tourene, de jeg vil fokusere på er US PGA-Tour og Champions Tour. Det er også mulig det kommer noen tips for den store golfbegivenheten Solheim Cup (damenes svar på Ryde Cup; USA mot Europa)

Wyndham Championship in Greensboro ’09
Sted: Greensboro, North Carolina, USA
Golfbane: Sedgefield Country Club
Premiepenger: US $ 5,100,000
Tittelforsvarer: Carl Pettersson
Dato: Aug 20-23, 2009
Tour: US PGA Tour
TV: Viasat Golf (direkte torsdag, opptak fred-søn)
Nett: http://pgatour.com

JELD-WEN Tradition
Sted: Bend, Oregon, United States
Golfbane: Crosswater Golf Club at Sunriver Resort
Premiepenger: US $ 2,600,000
Tittelforsvarer: Fred Funk
Dato: Aug 20-23, 2009
Tour: Champions Tour
TV: –
Nett: http://pgatour.com/s

Btw, et lite tips:
Bruk Moneybookers til å overføre penger trygt, uten å gi bort kortdetaljene dine til alle bookies, og uten å være redd for Norske lover som vil hindre banker fra å overføre penger til bookies (utenom snille og gode Norsk Tipping, selfølgelig).

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, Golf Betting, SpilXperten.

PGA Championship betting tips, major.

Comments are closed.