Soooo close…

Tiger tok seieren i Bridgestone Invitational, etter en ekstremt spennende siste runde hvor situasjonen har endret seg totalt flere ganger; Tiger startet 3 bak, tok det igjen på kun 4 hull, og ledet med 2 etter 9 – men så var Tiger 1 bak etter 15, før han slo et fantastisk innspill på det 16, ettefulgt av en kollaps av Harrington med et for langt floop-slag rett i vannet. Til slutt vant Tiger meg 4 over Harrington og Allenby, etter Harrington’s triple på hull 16.

Det som er irriterende er dog et min topp 10 bet på Kelly ser ut til å ende på 11. plass, et slag bak 1/2 gevinst (20 units), og da naturligvis 2 slag bak 40 units, og mitt bet på Stricker som topp 5 ender på en 6. plass, 1 slag bak full gevinst (9 u). Kelly har også hatt mange sjanser på birdies idag, men puttet elendig 🙁
6. plass på topp 5 bet og 11. plass på topp 10 bet.

Slikt er aldri morsomt. Kan sammenlignes med å legge en putt kort i linja 😛

Men men, klar for PGA neste uke! Også er det ikke lenge til FedEX Cup PLAYOFFS begynner, også har vi President Cup og ikke minst avsutningen av Race to Dubai; MYE stor golf framover, og jeg vil gjøre mitt bete for å fortsette min gode ‘form’.

Resultater for uka:
Antall tips: 20
Satset: 65
Tilbakebetalt: 58,6
Resultat: -6,4
TBP: 90 %

Se komplette resultater på http://fredarn.com/tipstotal.pdf

Btw, et lite tips:
Bruk Moneybookers til å overføre penger trygt, uten å gi bort kortdetaljene dine til alle bookies, og uten å være redd for Norske lover som vil hindre banker fra å overføre penger til bookies (utenom snille og gode Norsk Tipping, selfølgelig).

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, Golf Betting, SpilXperten.

WGC Bridgestone Invitational, World Golf Championship, Tiger Woods, PGA Championship,

Comments are closed.