Ukas Golf Betting: 27-30/08 2009

RECAP:
Wyndham Championship forige uke ble desverre nok en dårlig uke for meg, uka så brukbar ut i begynnelsen, men alle spillene gikk gal vei mot slutten. Nå er det dog klart for en rekke store turneringer framover, og jeg vil gjøre mitt beste for å snu denne dårlige ‘formen’.
Må også nevne at Michael Sim, som jeg har nevnt flere ganger tidligere i år, denne uka tok sin 3. seier for året på NationWide-Touren, og dermed er direkte kvalifisert til PGA-Touren, så vi vil nok se han så snart FEDEX CUP er over. Desverre spilte jeg ikke på han forige uke, da jeg ikke fikk tid til å titte på odds for NationWide-Touren.

Se komplette stats på http://fredarn.com/tipstotal.pdf

NEXT UP:
Barclays Classic ’09
Sted: Jersey City, New Jersey, United States
Golfbane: Liberty National
Premiepenger: US $ 7,500,000
Tittelforsvarer: Vijay Singh
Dato: Aug 27-30, 2009
Tour: US PGA Tour
TV: Viasat Golf
Nett: http://pgatour.com

Dette er den første av totalt 4 turneringer i FEDEX CUP PLAYOFFS. Det er nå 3 turneringer på rad, før det er en uke pause før avslutningen med The TOUR Championship, hvor topp 30 i rankingen vil kjempe om FEDEX CUP og en 10 millioner dollar bonus. Alle de 30 vil ha en matematisk mulighet på tittelen, og alle innen topp 5 vil være garantert å vinne med en seier i The TOUR Championship. Så dette blir spennende!
Tiger og alle de andre store navne er med denne uka.

Btw, et lite tips:
Bruk Moneybookers til å overføre penger trygt, uten å gi bort kortdetaljene dine til alle bookies, og uten å være redd for Norske lover som vil hindre banker fra å overføre penger til bookies (utenom snille og gode Norsk Tipping, selfølgelig).

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, Golf Betting, SpilXperten.

Wyndham Championship betting, Ryan Moore, Sergio Garcia. 


Comments are closed.