Coaching i olympiske løft

Ønsker du å bli bedre i olympiske løft?

Jeg jobber fulltid som personlig trener og coach på Magnat Center på Skøyen i Oslo, og kan hjelpe deg med å nå dine treningsmål. Fyll inn skjemaet nedenfor, så tar jeg kontakt. Skriv gjerne litt om ditt utgangspunkt og dine ønsker og mål, så tar jeg kontakt med deg om dine mål er innenfor mitt kompetanseområdet. Er jeg ikke den beste treneren for deg, så vil jeg anbefale deg en annen trener i området som er dyktig på det du ønsker. 

Fredrik Gyllensen - Coach på Skøyen i Oslo.

Fredrik Gyllensen – Coach på Skøyen i Oslo.

Hvem er jeg?
Jeg har jobbet fulltid som coach siden 2011, og jobber både med mosjonister og idrettsutøvere. Min spisskompetanse er innenfor idrettene vektløfting og styrkeløft, og her trener jeg både nybegynnere og løftere på nasjonalt og internasjonalt nivå. Jeg har også flere verv i idretten; som regionstrener i Østlandet Vektløfterregion og styremedlem i Christiania Atletklubb (idrettslag for vektløfting og styrkeløft).

Som kunde av meg kan du forvente at jeg gjør mitt absolutt ypperste for at du skal få til det du ønsker med treningen, og derfor lager jeg alltid personlige løsninger tilpasset hver unike kunde. Både nybegynnere, viderekommende, og aktive idrettsutøvere er velkommen hos meg.

For mer informasjon om meg og mine tjenester kan du ta en titt på min visjon, eller lese mer om mine tjenester.

Kontaktinfo: coach@fredrikgyllensten.no eller skjemaet nedenfor:

Tips: For å være sikker på at du mottar mitt svar, så kan det være lurt å legge til min e-post adresse i kontaktlisten på din e-postkonto: coach@fredrikgyllensten.no

Interesseskjema:

Skriv gjerne kort og konkret hvem du er og hva jeg kan hjelpe deg med 🙂

Comments are closed.