WORKSHOP: Styrkeløft – ta Styrketreningen din til et nytt nivå!

Workshop i Styrkeløft – Knebøy, Benkpress og Markløft, Juni 2014:

Ønsker du å ta styrketreningen din til et nytt nivå?

21-22. juni arrangerer jeg i samarbeid med Norgesrekordholder i Styrkeløft Bo André Bergan en workshop i Styrkeløftøvelsene – Knebøy, Benkpress og Markløft.

Kurset består av både teori og praksis og går over to dager. Målet med kurset er at deltakerne skal få en økt kunnskap om øvelsene knebøy, benkpress og markløft, og idretten styrkeløft. Det settes av god tid til undervisning og coaching av teknikk i øvelsene, og målet er at alle deltakerne skal sitte igjen med en betydelig forbedring både av forståelsen for øvelsene og idretten, og sin egen teknikken i øvelsene etter kurset.

Kurset egner seg både for de som konkurrerer eller ønsker å konkurrere i styrkeløft, og for folk som benytter seg av øvelsene knebøy, benkpress og markløft i treningen sin og ønsker å utvikle sin teknikk og styrke i disse øvelsene.

Kurset egner seg kun for de som har en viss erfaring med øvelsene fra før av. Det betyr ikke at du må være på et høyt nivå i øvelsene, men du bør vite hva de går ut på å ha vertfall noen måneders erfaring med styrketrening. Nivået ditt stilles det ingen krav til, målet er uansett at du skal bli bedre etter kurset enn du var før kurset! 🙂

Sted: Magnat Center, Skøyen, Oslo.
Dato: 21-22. juni 2014.
Pris 2 000,- NOK.
Varighet: 8 timer (2 x 4 timer; 1200-1600 lørdag og søndag).
Antall plasser: 9.
Påmelding: fredarn@fredarn.com

Er du interessert i å delta? Vennligst send meg følgende informasjon så fort som mulig*:
– Fullt navn:
– Fødselsdato:
– Adresse:
– Tlf. nr.:
– E-post:

* PS: Ved påmelding innen fredag 30. mai får du med 4 uker online coaching på kjøpet. Dvs. 8 timer med undervisning og coaching + 4 uker online coaching for kun kr 2 000,-.

Bo André Bergan

Comments are closed.