WORKSHOP: Innføring i Olympisk Vektløfting, Juni 2014

Ny Workshop med innføring i Olympisk Vektløfting, 14-15. juni på Magnat Center i Oslo.

Sted: Magnat Center, Skøyen, Oslo.
Dato: 14-15. juni 2014.
Pris 2 000,- NOK.
Varighet: 8 timer (2 x 4 timer; 1200-1600 lørdag og søndag).
Antall plasser: 6.
Påmelding: fredarn@fredarn.com

Lørdag 14. juni gjennomgår vi teori først, så vil vi under praksisdelen gå gjennom viktige støtteøvelser som vil gi dere et godt grunnlag for å kunne kjøre fulle rykk og støt.

Søndag 15. juni blir det først en liten oppsummering fra lørdagen, også er det deres tur til å trene skikkelig vektløfting med individuell coaching underveis.

På søndag bringer jeg med en ekstra coach for å hjelpe til.

Workshoppen passer for alle som ønsker å lære mer om olympisk vektløfting både i teori og praksis. Du trenger ikke å ha noen spesiell erfaring med olympisk vektløfting fra før av, men du bør ha noe erfaring med styrketrening og spesielt øvelser som knebøy og/eller frontbøy.

Har du noen spørsmål er det bare å sende meg en e-post til fredarn@fredarn.com

Er du interessert i å delta? Vennligst send meg følgende informasjon så fort som mulig*:
– Fullt navn:
– Fødselsdato:
– Adresse:
– Tlf. nr.:
– E-post:

* PS: Ved påmelding innen fredag 30. mai får du med 4 uker online coaching på kjøpet. Dvs. 8 timer med undervisning og coaching + 4 uker online coaching for kun kr 2 000,-.

Hva har tidligere deltakere  å si?

«Takk for et veldig lærerikt og hyggelig kurs. Jeg likte veldig godt at fokuset lå på praktisk trening, og at vi fikk såpass mye god hjelp både fra deg og fra særdeles kompetente assistenter. Jeg gleder meg til å begynne med vektløfting som fast innslag i treningen =)»
– Eirik G. Foss.

 

«Jeg synes workshopen var lærerik og morsom. Fredrik er veldig flink teknisk . Han tilpasser alt individuelt og finner ut akkurat hva du må jobbe med for å prestere bedre. Dette anbefales»
– Nina Therese Reitan

Nina Therese Reitan

«Tusen takk for en læringsrikg, givende og inspirerende helg Fredrik!:
Inspirert av Marit Årdalsbakke, coachet av Fredrik; endelig har treningen fått et nytt mål. Grunnprinsippene ble terpet til fordel for pirking i basisøvelsene/teknikk  dag 1. Dette kom godt med under tett og konstruktiv opplæring i rykk og støt følgende dag. Både under workshopen og pt-timer viser Fredrik en enorm interesse for idretten, han spottet mine svakheter og utfordrer mine styrker på en konstruktiv og tålmodig måte.

Alt i alt to givende dager hvor jeg følte meg sett, tett fulgt opp og oppmuntret.  Takk!»

– Alexandra Säldebring.

Alexandra Säldebring

«Workshopen innebærer innføring i vektløfting. Jeg velger å si at det faktisk er mer en dette, grunnen til det er fordi alle deltakerne på dette kurset fint kan trene og utvikle seg i vektløfting på egenhånd etter endt kurs. Etter en innføring er det ikke gitt at noen kan eller burde trene på egenhånd. Det sier en god del om progresjonen som ble oppnådd på bare to dager med kurs og ikke minst gir det et fint referansepunkt på kvaliteten til Fredrik som coach og workshopen som helhet. Oppbygningen av kurset var veldig godt gjennomtenkt både med tanke på teori og praksis. Jeg sitter igjen med en stor motivasjon til å bli bedre i vektløfting, samtidig som jeg lærte vanvittig mye og hadde det gøy.»
– Viljar Willassen

Viljar Willassen

«Utrolig lærerikt, gøy, inspirerende og motiverende!!! Grundig forklaring på teknikk og alt vi gjorde. Du oppdaget problemet mitt under frontbøy og løste det….du gav meg lyset!!! Sitter igjen med en enorm mestringsfølelse etter dette kurset! Tusen takk Fredrik 🙂
Kunne nok ha skrevet en hel side for det var veldig bra:)
Tusen takk igjen!»
– Katarina Lam

Katarina Lam

«Spennende og lærerik workshop i olympiske løft! Fredrik er veldig flink til å forklare og undervise, noe som gjorde at jeg lærte mye på veldig kort tid. På slutten av kurset kunne samtlige gjøre både rykk og støt uten problemer. En utrolig mestringsfølelse!»
– Emelie Nilsen.

Emelie Nilsen

«Kurset var utrolig lærerikt og Fredrik er utrolig dyktig og kunnskapsrik. Måten han vektlegger teknikk, prinsipper og metoder gjør at jeg føler meg trygg på det jeg gjør og at jeg forstår hvorfor jeg gjør det. Samtidig verdsetter jeg tålmodigheten og tiden han satt av til hver deltaker på kurset slik at alle følte seg ivaretatt og trygg på det de gjorde. Siste kursdag var jeg bitt av kunnskapen hans og gleder meg stort til et samarbeid mot nm i vektløfting! Fredrik er en god investering!»
– Natassja Alexandra.

Natassja Alexandra

«Jeg er strålende fornøyd med olympiske styrkeløft kurset på Magnat. Fredrik vet hva han holder på med og har i tillegg teoretisk kunnskap. Han er flink til å forklare, begrunne, inspirere, veilede og motivere! Jeg skal absolutt fortsette med å øve på det han lærte meg om teknikk og eksplosivitet. Dette var et læringsrikt og inspirerende kurs som gav mersmak.»
– Elin Cecilie Navarsete.

Elin Cecilie Navarsete

Comments are closed.