Treningstips: Gymmet er ikke et bibliotek!

Jeg har vært borte i noen som foretrekker å skrike mest mulig under trening, gjerne fra første repetisjon også i enkle isolasjonsøvelser, som strengt tatt ikke krevet spesielt med innsats. Dette er totalt unødvendig og kan være ødeleggende for miljøet på et gym. 

Likevel: Et gym er ikke et bibliotek. Det er ok å lage litt lyd når man trener hardt, og jeg får fnatt av gym hvor man hele tiden skal forsøke å ha det stille, rent og pent. Trening er ikke lydløst, rent og pent. Trening er hardt.

Så dette er en liten oppfordring til alle dere som tilbringer noe tid på et gym, og ikke minst de som arbeider på et gym: LYD ER EN DEL AV GAMET.

Her en video fra California Strength, et gym med et fantastisk treningsmiljø. Ikke alle gym kan eller bør se slik ut, men litt lyd må alle akseptere om de skal ha noe på et gym å gjøre.

Tren hardt!

Comments are closed.