Premier Leagues toppscorer prognose

Gjesteartikkel fra Betfair Norge.
De to siste sesongene har Chelsea-spisser vunnet Premier League Golden Boot, først med Nicolas Anelka som fikk prisen for to år siden, og deretter Didier Drogba som feide bort Wayne Rooney tidligere i år og fullførte på toppen av scoringslistene for andre gang siden han kom til Stamford Bridge. Drogba kan være mannen som alle må slå denne gangen. Han står som  6 / 1 i fotball toppscorer odds og det er verdt å merke seg at han gikk glipp av flere kamper siste sesong grunnet African Nations Cup forpliktelser og skader.
Når det gjelder Anelka, kan man få odds på 25 / 1 at han gjentar sin  2008 / 9 triumf, selv om han har en tendens til å spille bredt når Drogba er i form og klarte kun 11 mål for Blues siste sesong. Det er nok bedre å satse på lagkameraten Frank Lampard, spesielt siden han tar straffesparkene.
Riktig nok vil flere engelske landslagsspillere være ute etter å komme  sterkt tilbake etter den dystre fremvisningen i Sør-Afrika, inkludert Wayne Rooney, som scoret 26 mål i Premier League forrige sesong. Spissen vil være ute etter å forbedre dette resultatet.
Det er en stor risiko å satse på Liverpools Fernando Torres siden han så lett blir skadet, selvom han sannsynligvis er den mest profilerte angreps spilleren i Premier League når han er i form. For øyeblikket er det nok Carlos Tevez som har størst sjanse for å vinne Premier League Golden Boot, med 14 / 1.
Manchester City-spissen scorte 23 mål for klubben sin siste sesong, selvom det første av disse kom i slutten av september. Han kan være sikker på at han får nok av spilletid under Roberto Mancini og er nok den som kommer til å ta straffesparkene for ”the Citizens”.

Comments are closed.