Wigan Atletisc v Chelsea forhånds bet

Dette er en gjestepost fra Betfair Norge.

Wigan åpnet sin sesong på verst tenkelig måte ved å bli slått 4-0 av Blackpool.

Manager Roberto Martinez frykter utfallet av den neste Chelsea mot Wigan kampen, mens mesterne synes å ha fortsatt der de slapp sist sesong.

Forsvarer Gary Caldwell er den eneste som er fraværende på grunn av skade, Skottland forsvareren er ikke ventet å være tilbake før oktober takket være en kneskade.

I absolutt kontrast til verten Wigan, kunne ting virkelig ikke bli bedre for Chelsea. Etter å ha overvunnet sjokket over å tape Community Shield til Manchester United, banket Blues ny opprykkede West Brom på åpningskampen 6-0, som betyr at de har scoret 21 mål i deres siste tre hjemme ligakamper.

Wigan fans vil skjelve av frykt over tanken på å møte Chelsea akkurat nå. Med deres eget dårlige spill, og når mesterne virker så sterke, frykter mange en gjentagelse av den siste dagen av 2009-10 Premier League sesongen.

Chelsea bekreftet mestertittelen da de moste Wigan 8-0 på Stamford Bridge, og selv om det er lite sannsynlig at vi får se et liknende resultat på lørdag kveld, er det usannsynlig at Wigan vil gjenta deres 3-1 seieren over London laget på DW stadion sist sesong.

Etter West Ham og Blackpool, kan Chelsea oppnå ledelse på tabellen når de møter Manchester City den 25. september.
Wigan mot Chelsea Utsikter: Wigan 0 – 4 Chelsea

Comments are closed.