Brasil VM-odds: Tippere bør aldri ignorere The Samba Boys

Gjestepost fra Betfair Norge;
Brazil har lenge vært gullstandarden i internasjonal fotball. De er laget som alle andre må slå hvis de skal vinne VM, og det føles som at det vil skje nok en gang i år. Før VM i 1994 var Brasil som en maskion under kvalifikasjonen, og vant kamp etter kamp for så å dra til Sør-Afrika. Dunga har gjort det brasilianske forsvaret hardt å slå, med også et skrekkingytende angrep, og det er gjenspeilet i oddsene i VM på 9/2.

Dunga har ikke vært redd for å ta tøffe avgjørelser under hans tid som Manager for Brasil, og det er tydelig med tanke på at han vil la Ronaldinho bli hjenne under turneringen. Han følte at Ronaldinho ikke passet inn på laget, og med formen hans i det siste er det vanskelig å motsi managerens avgjørelse. Fokuset for Brasil i Sør-Afrika vil være på Luis Fabiano fra Sevilla, som vil spille i fronten, og ser tiltrekkende ut på 12/1 til å få gullstøvelen i VM. Han vil spille med blandt annet Robinho og Kaka, så han vil nok få mange sjanser.

Brasils odds for VM har blitt gitt en tidsriktig dytt av returneringen av Kaka, som har slitt med en skade de siste ukene. Han er Brasils viktigste spiller og hvis han spiller med topp form vil Brasil kunne nå veldig langt for første gang siden 2002.

Comments are closed.