Ny blogg :-)

Etter å ha ligget på latsiden med blogging en god stund har jeg nå endelig på laget et ny blogg. Tidligere brukte jeg iWeb, men nå har jeg byttet til WordPress, som gir mye mer frihet, og ikke minst mulighet til å oppdatere bloggen uansett hvor jeg er.

Jeg kommer til å skrive om alt som interesserer meg her, hvilket vil si mest om trening, kosthold og betting.

Det er fortsatt en del ting å gjøre før bloggen er som jeg ønsker, men nå er den vertfall oppe og går…

Min gamle blogg ligger på http://web.mac.com/fredarn/Fredarn.com/ – men jeg har fått importert de fleste artiklene hit uansett. Det er ikke så alt for mange treningsrelaterte artikler her enda, men det kommer mer av det i framtiden 🙂

Her er en liste over noen tidligere artikler jeg har skrevet, de er et par år gamle og jeg skal innrømme at skrivestilen ikke er den beste, men informasjonen er likevel god.

Comments are closed.