Ukas Golf Betting: 28/9-4/10 2009

RECAP:
Det ble kun 4 tips og en innsats på 9 units denne uka. Vinnerspillene var skuffende, men H2H-spillet gikk i boks.
Resultatet ble et tap på 1 unit.

Se komplette stats på http://fredarn.com/tipstotal.pdf

NEXT UP:
Se http://golfsat.com/
Jeg vil ha hovedfokus på President Cup.
Jeg har ikke hatt noen gode resultater med mine tips den siste tiden, men nå er det klart for match spill, og jeg håper på å fortsette min meget store suksess i dette formatet.
Jeg vil også nevne at det kommer til å bli litt færre tips enn dere er vant til i tiden framover, da jeg kommer til å fokusere mer på kvalitet framfor kvantitet. Det betyr færre tips, men forhåpentligvis en høyere TBP.

Btw, et lite tips:
Bruk Moneybookers til å overføre penger trygt, uten å gi bort kortdetaljene dine til alle bookies, og uten å være redd for Norske lover som vil hindre banker fra å overføre penger til bookies (utenom snille og gode Norsk Tipping, selfølgelig).

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, Golf Betting, SpilXperten.

Alfred Dunhill Links Championship, Rory McilRoy, Luke Donald, Simon Dyson, President Cup.


Comments are closed.