Ukas Golf Betting: 21-27/9 2009

RECAP:
Det ble en mildt sagt elendig avslutning på FEDEX CUP for meg, med 0 av 10 spill i boks denne uka, og et tap på 33 hele units.
Bare å beklage. Jeg vil gjøre mitt beste for å snu sesongen i løpet av de neste 2 mnd nå.

Phil Mickelson spilte meget solid de siste 3 rundene, og vant turneringen med 3 slag, på tross av en 4 over par 8-er grunnet elendig nærspill på hull 14 på torsdag. Tiger endte på en 2. plass, og sikret FEDEX CUP seieren og medfølgende bonus på 10 millioner dollar.

NEXT UP:
Jeg vil ha hovedfokus på Alfred Dunhill Links Championship.

Btw, et lite tips:
Bruk Moneybookers til å overføre penger trygt, uten å gi bort kortdetaljene dine til alle bookies, og uten å være redd for Norske lover som vil hindre banker fra å overføre penger til bookies (utenom snille og gode Norsk Tipping, selfølgelig).

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, Golf Betting, SpilXperten.

The Tour Championship, FEDEX CUP PLAYOFFS, Tiger Woods fedex champion 2009, Phil Mickelson, Steve Stricker, Padraig Harrington.