Sports Betting Tips: Resultater uke 102

US Open endte desverre med en lite minus for mine tips..

Antall tips: 19
Satset: 64
Tilbakebetalt: 58,372
Resultat: -5,628
TBP: 91 %

Komplette stats er nå;
Satset: 2944,5
Tilbakebetalt: 3320,97
Resultat: 376,47
TBP: 112,79 %

Vurdering av uken:
En ny ting jeg vil startet med er å vurdere tipsene mine når uken er over – dette for å se hvor jeg muligens gjorde feilvurderinger og hvor jeg gjorde gode vurderinger, slik at jeg kan lære av mine feil og bli bedre.
Resultatene i seg selv er opp til marginene når vi snakker om kun en uke, så det er ikke noe godt vurderingsverktøy.

Mine resultater på H2H og rundespill denne uka var elendige, men det er ingen av disse spillene jeg angrer på, og jeg er veldig fornøyd med disse spillene denne uka. De fleste av disse spillene falt også i odds fram mot turneringsstart, noe som viser at det sannsynligvis var verdifulle spill.

Når det gjelder vinnerspill så var ingen i nærheten av seieren, men jeg er meget fornøyd med de fleste spillene her også, det gjelder også spillet på beste fra Australia (som gikk inn til 19 i odds) og spillet på beste franskmann (som ble tapt). Jeg hadde også et spill på Glover før siste runde, der sank oddsen raskt og tok til slutt en 2 slags seier. 1 spill jeg dog ikke er fornøyd med er spillet mitt på at Mickelson ikke skulle vinne – han kom veldig nære og endte på en delt 2. plass. Spillet mitt var basert på at jeg ikke trodde han ville klare å holde fokuset oppe, med tanke på at konens kreft, men etter turneringen vil jeg si at dette var en feilvurdering fra meg. Fansen var veldig gode mot Mickelson og det virket som det faktisk motiverte Mickelson.

Nøkkelord fra artikkelen: Sports Betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, Golf,

Comments are closed.