Sports Betting Tips: Uke 101

Etter 3 uker opphold ble det en fantastisk uke for de som fulgte mine golf tips denne uka.

Jeg postet kun 4 tips denne uka. Rundespillet mitt i 1. runde gikk og ga en rask 9 units profit. Deretter så det meget godt ut med Gay helt i toppen og Toms like bak – og jammen meg holdt det ikke inn.

Etter sin ufattelige 10 slags seier tidligere i år, hvor han startet sisterunden med 3 slags ledelse, vant Gay denne uka med 5 slag etter å startet sisterunden med ét slags ledelse over Bryce Molder og ytterligere 2 ned til Allenby. Mitt andre vinner spill denne uka, David Toms, var 6 bak.

Det hele endte med en 1. plass og en 2. plass til mine 2 vinnerspill, i sisterunden var det aldri tvil om at Gay var komfortabel i denne situasjonen og han tok seiren ‘lett’.

Jeg hadde også et bet på at Mickelson ikke skulle vinne, dette spillet gikk også lett inn da Mickelson med en avsluttende 75-runde endte helt nede på en 59. plass – 19 slag bak Gay, og i grunn aldri var med i toppen i løpet av turneringen. Med våte øyne signerte han etter runden t-skjortene til noen unger som selv har kjempet mot kreft, og nå sto og ønsket Mickelson og Amy lykke til. Det var disse faktorene som førte til at jeg ikke trodde at Mickelson ville være 100 % fokusert på golfen, og det viste seg å være riktig. I US Open neste uke forventer meg mye bedre fokus av Mickelson, men Amy’s nyoppdagede brystkreft vil fortsatt ha en stor betydning på min vurdering av Mickelson.

Med vinnerodds 41 i boks ble den en kjempegod uke og et flott lite ‘comeback’ fra min side. Nå er jeg klar for årets 2. major, US Open @ Bethpage.

===DENNE UKA=== 
Antall tips: 4
Satset: 17 u
Tilbakebetalt: 64,76 u
Resultat: +47,76 u
TBP: 380,94 %

TOTALE RESULTATER: http://fredarn.com/tipstotal.pdf

Comments are closed.