Gi en Julegave til noen som trenger det

Trenger du et julegavetips i siste liten?
Hva med å gi en julegave som virkelig betyr noe?

I stedet for å kjøpe julegaver som aldri kommer til å bli brukt, hva med gi pengene du vanligvis ville ha brukt på julegaver til veldedighet, her er en liste over gode, norske ‘nettbutikker’, hvor du kan kjøpe julegaver som virkelig betyr noe.

Plan Norge Kjøp produkter som er lagd av fattige barn, pengene går selfølgelig også til fattige barn. Du kan blant annet kjøpe julestjerner, nøkkelhjerter, vennskapsbånd mm.
Amnesty International Kjøp julekort, inntektene går til Amnesty, som blant annet jobber for ytringsfrihet og bekjempelse av tortur.
Redd Barna Kjøp en skolepult eller skolegang til folk som trenger det. Du får et julekort hvor det står takk for bidraget mm. som du kan gi bort i gave.
Unicef Her kan du kjøpe dvs. juleprodukter, klær mm. Inntektene går til Unicef og dets arbeid.
Utviklingsfondet Kjøp vannpumper, eseler, tomatplanter, kornsekker mm. til personer som virkelig trenger det.
Norsk Folkehjelp Kjøp en ‘minefri skolevei’, tren en mienhund mm.
Kirkens Nødhjelp Kjøp et esel, en geit, en gris, en symasking, et solcellepanel, en vannpumpe, en grønnsakshage mm. til personer som virkelig trenger det. Du får et julekort (både fysisk og elektronisk) som du kan gi i gave.
Røde Kors Kjøp mat til fattige barn i Russland.
Flyktningshjelpen Kjøp høns, skolepulter, geiter mm. til folk som trenger det.
Leger uten grenser Kjøp julekort, enten elektronisk eller fysisk. Pengene går til leger uten grenser og deres arbeid.
★ Kirkens Bymisjon Oslo Disse pengene går hovedsaklige til Oslo-innbygere som sliter pga. rusavhengighet. Jeg mener at fattige personer i land som f. eks Senegal har større behov for vår hjelp – personer som gjør alt de kan for å ‘komme seg på beina’, men fortsatt har store problemer.. Rusavhengige i Oslo sliter fordi de selv har gjort dumme valg, om de hadde brukt hodet sitt og holdt seg unna farlige rusmidler, så ville de klart seg fint. INGEN, og da mener jeg absolutt ingen! Trenger å sulte i Norge, om du ikke klarer å få deg jobb, så får du penger av staten – så enkelt er det! Om man gjør sitt beste, så vil hvem som helst få mat og tak over hodet her i Norge. Om du er uenig, og mener at rusavhengige i Oslo har større behov for din hjelp enn folk som sulter til døde i fattige land, så kan du støtte Kirkens Bymisjon på www.bymisjon.no .

Jeg personlig kommer nå til å kjøpe gaver fra Plan Norge, Kirkens Nødhjelp, Redd Barna og muligens Amnesty International.

DEL DENNE SAKEN PÅ FACEBOOK!

Nøkkelord fra artikkelen: Julegave, veldedighet, jul, julegaver, plan norge, unicef, kirkens nødhjelp, redd barna, Amnesty International, Norsk Folkehjelp.

Comments are closed.