Trond Giske gir oss mer monopol :D

Nå skal Giske gi oss mer monopol, Jippi! Det vil nå bli ulovlig for bankene å sette over penger til bookies og pokersider. Norsk Tipping er selfølgelig lovlig, for da de har langt dårligere tilbakebetalinger (større sannsynlighet for at du taper penger), er det selfølgelig mye mindre farlig. Nei, den eneste grunnen til denne loven er selfølgelig å få tilbake fullt monopol til Norsk Tipping, TUSEN TAKK GISKE; Vi elsker monopol! Vi hater å styre våre egne liv.

-> Les nyheten på VG-NETT.

Dette lovforslaget går imot WTO sine regler, man kan selfølgelig ikke holde på slik Giske ønsker; Fjerne konkurransen ved å sette lover.

Det eneste Giske ønsker er å beskytte Norsk Tipping sitt monopol, dobbeltmoral så det holder.

Jeg blir så uhyre FORBANNA!

Folk må få lov til å velge hva de ønsker å bruke sine egne penger på, dette er RØDT så det holder! De færreste trenger ‘storebror’ til å passe på hver eneste handling man gjør.

Ta en titt på artikkelen jeg skrev når dette lovforslaget først kom fram:

Ta også en titt på denne meget gode artikkelen av Tom Staavi fra VG Dine Penger.

Må også dele med dere et godt svar jeg fikk fra ‘Otto74’ på pokergoo.com/no
«Kan vi ikke like gjerne sette lønningene våre inn på konto hos kulturdeptet og be om å få delt ut lommepenger i porsjonerte summer? Etter å ha sendt søknad om hva pengene skal brukes til. Så får man håpe at beløp til betaling av av huslånet, mat og klær blir akseptert. Samt til en fest i ny og ne.»

Gode innlegg fra andre Norske blogger:
Leserglede.com; «Så disse overformynderske, dobbeltmoralske tvangstiltakene som rammer alle og fratar oss retten til fritt valg, de har jeg ingen tro på. Og det tror jeg ikke folk flest har heller. Og fordi det er mye slik politikk, så vil vi rett og slett ikke ha mer verken av Arbeiderparti eller SV.De kan regulere seg sjøl. Jeg vil fatte mine egne beslutninger, uten deres eller statens innblanding.»
På Dagsorden; «Arveiderpartiets blinde tro på forbud»
Liberaleren; «Forbudet som Trond Giske vil innføre er idiotisk, utrolig idiotisk. I dag har kulturministeren en viss kontroll med internettgamblingen. I fremtiden blir kontrollen svært, svært liten. – Trond Giske, hvor dum er det mulig å bli?»

Join Facebook-Gruppen ‘Nei til Giskes knebling av Nettpoker»!

Trond Giske Paradoier:
Han er mellom bena på Maria Mena nå (sang)
Sputnik – Fuck Deg (Trond Giske)

Comments are closed.