TIGER UTE FOR RESTEN AV SESONGEN!

Det ble for kort tid siden offentliggjort at Tiger Woods vil stå over resten av golfsesongen 2008.

Kneoperasjonen Tiger gjennomgikk rett etter The Master var tydeligvis kun en korttids løsning, og Tiger har nå bestemt seg for å ta en langt mer alvorlig operasjon i løpet av de neste 10 ukene, og denne vil føre til at han ikke får spilt noen turneringer resten av sesongen.

Det var ikke offentliggjort noe som helst om dette tidligere, og ‘alle’ trodde at operasjonen etter The Masters var det eneste det var snakk om her, men Tiger har hele tiden visst at det var mer alvorlig enn som så, men ønsket å vise respekt til USGA – for om han hadde offentliggjort dette før eller under US Open ville alt fokus ha vært på dette, og ikke turneringen.

Trist, er alt jeg har å si.. Kommer til å savne å følge med på Tiger helt sjukt..
Vi får bare virkelig håpe at han kommer sterkt tilbake til neste år, men det er snakk om lang tid borte fra turneringsgolf, og golf i det hele tatt – så vi får se hva som skjer…

Mer info:
http://www.tigerwoods.com/news/printstory.asp?iNewsID=6612023&categoryID=505&pagenumber=1&month=0&year=0
http://www.pgatour.com/2008/r/06/18/tigerwoods.surgery/index.html

Comments are closed.