Giske slår til igjen!

Norges Kultur og Kirkeminister Trond Giske fremmet for et par måneder siden et lovvforslav for å gi Norsk Tipping monopol på tipping på nett i Norge (altså skal vi kun få lov til å tippe hos Norsk Tipping – som tilbyr helt råtten odds, for hos dem er det altså helt ufarlig å tippe, mens det er kjempefarlig å tippe hos Internasjonale bookies som tilbyr veldig mye bedre odds…) Norsk Tipping sine tippetjenester har TBP på rundt 70 %, og totalt sett ligger TBP-en til NT rett over 50 %! Helt latterlig dårlig!

Men nok om det; Nå sier altså denne egoistiske dobbelmoralisten at Tipping på nett kan sammenlignes med Narkotika handel og salg!! Jepp! Tipping = Narkotika.

Og ikke nok med det; Han trekker fram Ladbrokes som et eksempel – og nå har det seg slik at den Norske Stat er deleier i Ladbrokes! Den Norske stat har nemlig investert 164 millioner kroner i Ladbrokes, og 203 millioner kroner i WilliamHill!

HAHAHA!

Se videoen her! (NRK Nett-TV)

Les også: Dobbeltmoral for 10 milliarder (e24.no)

Nøkkelord fra artikkelen: Trond Giske, statsråd, Norsk Tipping, NT, gambling, kirkeminister, kulturminister, kultur, sports betting, tipping, odds, betting tips, tjen penger, jobb hjemmefra, Golf,

Comments are closed.